*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Filem Ngorat Full Movie

Filem Ngorat Full Movie


Sinopsis Filem Ngorat :
Ijam merupakan seorang jejaka solo yang kurang bernasib baik dalam mencari pasangan sehinggalah dia bertemu dengan seorang guru cinta yang menjanjikannya boleh bertemu jodoh dalam 30 hari sekiranya Ijam menurut petua-petua yang diberikannya. Tapi apabila petua-petua yang diberi tidak menunjukkan hasil, malah membahayakan persahabatan Ijoe dengan teman baiknya, Kira, Ijam harus mencari kekuatan untuk memilih samada untuk terus mendengar petua si guru cinta atau persahabatannya dengan Kira akan putus buat selamanya.

Berjayakah Ijam mencari teman idamannya?

Filem Ngorat, adalah filem terbitan Grand Brilliance dan bakal ditayangkan di pawagam pada Julai 2012. Filem Ngorat dibintangi oleh pelakon paling popular 2012, Aaron Aziz dan Erra Fazira, Iedil Putra, Nas-T dan Zain Ruffedge, Dira Abu Zahar, Dynas.

Tonton Online: klik sini
Download :  klik sini



WATCH ONLINE FILEM NGORAT 2012 FULL MOVIE YOUTUBE DOWNLOAD

*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

10 comments:

  1. cite mepekkk habis dah lah erra dah tua buat tua lah tak ya nak step cute meluatt je pakai gambar aaron nak promote je but aaron habuk pun takde bodohh

    ReplyDelete
  2. btol3,,ada ke patot erra jd heroin..xda modal btol la..haha

    ReplyDelete
  3. camne nak download ? susah ah . .

    ReplyDelete
  4. minat erra ngan aron..tp citer heempeh..tambah2 hero ntah apa2 ntah...

    ReplyDelete
  5. korang nie dowk kutuk,tapi tengok gak..dah ta suka ta pyah ar tegok kn senang....hurm,,...

    ReplyDelete
  6. dorang kutuk sebab dorang ingat CITER BEST ...DORANG INGAT AARON ...ERRA BEST TPI CITE NIE MAKK OOII PALING BOSAN

    ReplyDelete
  7. Guna poster aaron. Tapi watak cam hampeh. Cari laku dengan pelakon populer -'-

    ReplyDelete
  8. SUDAH-SUDAHLAH tu korang. Banyakkan istighfar. Kita berdoa semoga cerita Malaysia tak banyak merapu okay :)

    ReplyDelete