Kerat 14 Full Movie

Sinopsis Filem Kerat 14 Full Movie
Kerat 14 merupakan sebuah filem suspen misteri dan aksi yang bermula dari kisah percintaan Haziq dan Nuzara. Haziq dan Nuzara merupakan pasangan kekasih dan Haziq amat menyayangi Nurzara namun Haziq terlibat dengan aktiviti sosial dan tidak disenangi oleh Nuzara kekasihnya. Dalam masa yang sama Aril muncul dan mula tertarik dengan kecantikan Nuzara ketika Nuzara dan Haziq berada di salah sebuah kelab di Kuala Lumpur. Satu tragedi ngeri yang tidak disengajakan telah berlaku dalam kisah cinta Haziq dan Nuzara dan penyiasatan dilakukan oleh ASP Razman. Siapakah yang menjadi mangsa dalam kisah percintaan Nuzara dan Haziq dan dapatkah Aril memiliki cinta Nuzara dan mampukah Haziq mempertahankan cinta dan kasih sayangnya pada Nuzara.

Pelakon Filem Kerat 14 
Aaron Aziz-Haziq,Siti Saleha,Nurzara,Fouziah Ghous,
Ali Arami,Aril,Zamarul Hisham,Arash Mohd.Azhar Jb

Pengarah: Arjin Uppal

Syarikat Penerbit: Sri Saheb Production Sdn Bhd , White Merpati Entertainment Sdn. Bhd.

Trailer Filem Kerat 14


Tonton Online Kerat 14
youtube - klik sini
vimeo - klik sini
dailymotion - klik sini
download - klik sini

28 comments:

  1. thanks a lot admin :)

    ReplyDelete
  2. xleh tgk lg ea?

    ReplyDelete
  3. aiyoo... siti saleha omg... i like her... misti super nice this movie...

    ReplyDelete
  4. Filem Melayu paling bangang yg pernah dibuat...takde commercial value langsung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe . Trailer je awesome . Nasib baik ade orang bantu kita . Kalau tak rugi tengok kat wayang .

      Delete
  5. asal gambar dye x cun -,-"

    ReplyDelete
  6. filem ni mcm kosong... tk tahu apa sebenarnya yang nak disampaikan... tp last sekali agak sedih la bcoz the hero mati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hero palotak mung..kn dlm cte tu dia yg jht..dlm cte ni xde spe pon lyk dgelar hero..ak lg ske tgk peranan zamarul hisham sbg pulis wlu pon skjp

      Delete
    2. sedih ke? hahaha
      bunuh org.. org tu pun mati gak..

      Delete
  7. Replies
    1. kenapa tngok setengah2 pastu x dpat tngok..??
      tengah layan ni..
      atoiiyaiii.. :P

      Delete
  8. camni je ctenye....alahai filem ke ni?,,senang gila kje polis

    ReplyDelete
    Replies
    1. x csi langsung..
      hahaha...

      Delete
  9. haishooooo......motip cinta kekasih sampai sanggup kena gantung ??? hmmm....

    ReplyDelete
  10. hahaha...senangnye je pulis tangkap. dh la siap bawak 1 batellion nk pi tgk umah org hilang ic a.k.a suspek...

    ReplyDelete
  11. straight foward sungguh cite...
    sape x suka tunggu lama.. leh la layan cite nie...
    hahaha...
    jln cerita sungguh ringan..
    nk tgk sbb aa & ss je...

    ReplyDelete
  12. filem suspen misteri??
    ahaks!
    misteri tang mana tu..?

    ReplyDelete
  13. tp pelakon dia superb!
    walaupun jln cerita mcm......

    ReplyDelete
  14. bring nk mampos...harap tajuk je gempak...nseb bek x tgk kt panggung

    ReplyDelete
  15. Apesal jalan citenye camni.. adoi.. frust gile rasa.. thanks la kat pelakon sebab sanggup berlakon cite ni.. (adoi, kenape la rasa frust sgt nih..)

    ReplyDelete
  16. asl semua movie xleg tgk asek minta numb fon jer ..bikin panas....

    ReplyDelete
  17. ada sapa2 leh tlg ajar tk mcm mana nak tgk movie2 kat ceritamaster nie

    ReplyDelete
  18. kalo aku kate aku prefer movie hollywood mesti ade org kte aku ni poyo, tk support cite malaysia. pernah gak try tgk...tp ttp gak ati aku tk berkenan. mmg hollywood pun byk mengarut, tp mengarut diorg bleh lg diterima.kalo buat cite kejam pun bleh lg buat aku saspen2... setakat ni cite melayu berulang aku tgk (2-3 ulang je)..ialah cite hantu kak limah..itu pun sebb ade Johan dgn Usop...bile rase2 nya malaysia nak buat cite berkualiti mcm The King Speech, Black Swan, dll. Maybe x sempurna sgt...tp cite ni buat mate aku terus fokus dan fokus...oh ya, pelakon2 malaysia...plz lah jgn berlakon kayu sgt...penulis2 skrip...plz lah jgn nak skema sgt...kdg2 tajuk menarik, jln cite mnarik...tp skrip...alahai...

    ReplyDelete
  19. kalo aku kate aku prefer movie hollywood mesti ade org kte aku ni poyo, tk support cite malaysia. pernah gak try tgk...tp ttp gak ati aku tk berkenan. mmg hollywood pun byk mengarut, tp mengarut diorg bleh lg diterima.kalo buat cite kejam pun bleh lg buat aku saspen2... setakat ni cite melayu berulang aku tgk (2-3 ulang je)..ialah cite hantu kak limah..itu pun sebb ade Johan dgn Usop...bile rase2 nya malaysia nak buat cite berkualiti mcm The King Speech, Black Swan, dll. Maybe x sempurna sgt...tp cite ni buat mate aku terus fokus dan fokus...oh ya, pelakon2 malaysia...plz lah jgn berlakon kayu sgt...penulis2 skrip...plz lah jgn nak skema sgt...kdg2 tajuk menarik, jln cite mnarik...tp skrip...alahai...

    ReplyDelete
  20. layan jela,,watpe nk layan movie yg berat2.... oh AA ku sayanggg ku nanti kau di pintu syurga hahahakehkeh

    ReplyDelete

*site temporarily under maintenance. external links might not work

nrelate