*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Hantu Kak Limah 2 Husin Mon & Jin Pakai Toncit Full Movie

Hantu Kak Limah 2 Husin Mon & Jin Pakai Toncit Full Movie

Sinopsis Hantu Kak Limah 2 Husin Mon dan Jin Pakai Toncit:
Beberapa tahun selepas kejadian "Hantu Kak Limah" Husin telah bangkrap akibat ditipu skim cepat kaya telah kembali semula ke Kampung Pisang. Di Kampung Pisang, Husin berjumpa semula dengan geng-geng yang lamanya dan juga Mon, wanita yang mula-mula mengisi taman hatinya semasa Kampung Pisang di landa Zombi dan penyebab kepadanya hendak berjaya walaupun tidak mempunyai SPM. Namun beberapa hari selepas itu Kampung Pisang telah dilanda sesuatu perkara yang aneh. Nampaknya sejarah misteri seratus tahun dulu berulang kembali. Kejadian kehilangan lelaki-lelaki teruna di Kampung Pisang kembali menghantui. Dalam kekecohan itu, Kak Limah yang sudah pulih sepenuhnya sibuk merancang rombongan ke Singapura dan menawarkan Husin menjadi pembantunya. Namun begitu, masalah menjadi semakin rumit apabila Husin sendiri telah didapati hilang dirumah oleh Usop dan kawan-kawannya. Kesan yang tinggal hanyalah bekas bungkusan Maggi dari Singapura.

Pengarah
Mamat Khalid

Pelakon Hantu Kak Limah 2 Husin Mon & Jin Pakai Toncit
Awie- Husin - (Pelakon Utama)
Usop Wilcha / Shy8 - Usop (Pelakon Utama)
Rashidi Ishak- Dr. Samsudin (Pelakon Utama)
Avaa Vanja- Ayu (Pelakon Pembantu)
Zami Ismail - Pak Abu (Pelakon Pembantu)
Man Kadir - Pak Jabit (Pelakon Pembantu)
Ezlynn - Maimon (Pelakon Pembantu)
Azwan Annuar - Wan Kaswi (Pelakon Pembantu)
Nuri - Zulfekar (Pelakon Pembantu)
Adam Khalid - Adam (Pelakon Pembantu)
Afdlin Shauki - Wahab B (Pelakon Pembantu)

Penerbit:
Gayatri Su-Lin

Trailer/Promo Hantu Kak Limah 2 Husin Mon & Jin Pakai Toncit

Tonton Online:
youtube - klik sini
dailymotion - klik sini
vimeo - 




*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

37 comments:

  1. downloading~~
    yeahhhh...
    tq..
    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei mcm mne download ha ajr la

      Delete
    2. xblh pun d.load

      Delete
  2. bkn bru upload ek? npe dah xleh nak tgk? aduhhhh

    ReplyDelete
  3. sape nama kwn usop yang selalu ikut blakang dia pastu rambut merah??

    ReplyDelete
  4. wakakaka Laju gle kena Remove... wakakakaka !

    ReplyDelete
  5. sape yg dh download boleh tolong uploadkan balik x .... nk tengok sangat ... please ......

    ReplyDelete
  6. ye blh tgk malam ni....bahahaha

    ReplyDelete
  7. blh tlg ajar x camna nk tgk filem dlm cerita master ni stiap kali aku klik watch now dia suruh aku ltk h/p no la apa la. tlllgggggg

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang je la.ko klik perkataan klik sini yang sebelah gambar tangan tu.
      lepas tu tunggu 10 saat klik "skip ads" sebelah atas kanan sekali dan tunggu 5 saat, klik lagi skali "skip ads" belah atas kanan skali...dah dapat nengok. citer best cenggini (Y)

      Delete
  8. perrghhh..nape xley tgk...

    ReplyDelete
  9. fuyoh , laju gila astro block , haha

    ReplyDelete
  10. haha..boleh jerr tngok citer ni...try bukak dailymotion...dlm
    youtube dah kena removed dah

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. biase jelahh...lagi best hantu kak limah sbb ade johan

    ReplyDelete
  13. lawak lebih kureng same je dgn sblum nie

    ReplyDelete
  14. tgk kt daily motion.. klu nk dwload pi kat keepvid then copy url t dailymotion.

    ReplyDelete
  15. macam mana nak download??

    ReplyDelete
  16. tgk kt cni : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rC-ajUd8-Bk

    ReplyDelete
  17. Assalam.. nak tanya.. mcm mna nak download yeee.. coz i dh cuba tpi x mahu la pulak

    ReplyDelete
  18. Dah habis tengok. yay thanks!

    ReplyDelete
  19. mcmmna nak tengok?

    ReplyDelete
  20. daily motion blh..tpi kna tenet lju lah..klu x..mmg lembab n loading lame..

    ReplyDelete
  21. bodo arhhh.. x leh nk download -________-
    please , help me

    ReplyDelete
  22. mcm mana nak download ni? please help anybody?

    ReplyDelete
  23. ayoyoooooo tara bore tengo raaa....itu macam kalu banya susa laaa..

    ReplyDelete
  24. adoi apesal semua video kat cerita master x boleh tgk ni ? ni bukan SOME LINK takleh tgk, semua dah gayenye

    ReplyDelete
  25. adoi xleh tgok plak.. hampeh :(

    ReplyDelete