*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Strawberry Cinta Full Movie

Strawberry Cinta Full Movie

Sinopsis Filem Strawberi Cinta
mengisahkan tentang Ichigo (Yana Samsudin) yang datang ke Malaysia dari Jepun untuk mencari sesuatu. Di Malaysia, Ichigo bertemu dengan Hakimi (Pierre Andre) seorang pemandu pelancong. Dapatkah Ichigo bertemu dengan apa yang dicari? Jangan lupa saksikan Strawberi Cinta di pawagam 6 Disember ini.

Pengarah : Ahmad Rusli Mohamed Khadri
Pelakon Strawberi Cinta:
Yana Samsudin, Pierre Andre, Diana Amir


Trailer Strawberi Cinta:



Tonton Online Strawberi Cinta:
tonton online klik sini
download : klik sini

*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

46 comments:

  1. cm ne nx d0wnload

    ReplyDelete
  2. dh dkat 2 mggu dh nak sgt tgk citerr nihh.
    pesal x bule tgk jgak??
    asyik2 AKAN DATANG.
    dh tue bla nak datang ny tu??
    admin. cerr jwab

    ReplyDelete
  3. Citer Ni Sweet Dowh :)
    harap ada awek Japan Jgak haha xD

    ReplyDelete
  4. Maaf tumpang tanya. macam mana nak download?

    ReplyDelete
  5. tak boleh tgk lah..lepas advertisement je dia stuck..cuma suara je keluar tapi gambar xde..

    ReplyDelete
  6. Linkbucks tue problem. Lame giler nk tggu

    ReplyDelete
  7. upload guna youtube boleh tak?

    ReplyDelete
  8. Thanks for uploading this :) x

    ReplyDelete
  9. ala x leh download lh daily motion pnya asl x youtube pnya je
    please tukar blik cite ni bes giler anybody help

    ReplyDelete
  10. please tukar blik sya nk download pkai ilivid pn x blh nk copy link tu yng x blh tu

    ReplyDelete
  11. sama lah saya pun guna ilivid. please guna youtube

    ReplyDelete
  12. knp xboleh tgok????

    ReplyDelete
  13. sama lah pun guna ilivid. please guna youtube

    ReplyDelete
  14. lambatnye na life citer ney at cini ... haishhh bule saked kepala ku bah mcm ini ...

    ReplyDelete
  15. terimas ceritamaster.. dh dapat tengok :)

    ReplyDelete
  16. ala ala ala. nak download tapi tak boleeeh.

    ReplyDelete
  17. Guna internet download manager je nk download... :D

    ReplyDelete
  18. wahhh. dah ada laa.

    ReplyDelete
  19. Best jugak . Dapat jugak tengok . Nak download pulakk .

    ReplyDelete
  20. kenape tk boleh nk tngok neyh .. NO DATA RECEIVED ! Apakah ?!

    ReplyDelete
  21. nk tngok cmne nie ?

    ReplyDelete
  22. admin, plizz giler i'm begging bagi link download cam hantu kapcai, bermanfaat n bagus kot...

    ReplyDelete
  23. ha'a apsal hantu kapcai je ada link download, yg lain xde?

    ReplyDelete
  24. CM NE NI X BOLEH BUKAK PN DA 2MGGU KOT...!!!!!

    ReplyDelete
  25. nak tengok strawberi cinta tp xboleh bukak da lame sgt.. biasenya buleh jek..?

    ReplyDelete
  26. nape ye, durasi smpai 59 minit jek... cite tak abes.. huhu.. potong la...

    ReplyDelete
  27. citer nie ada dua part kot. scroll down je kt bawah tu. saya tgk ok je.

    ReplyDelete
  28. apsal susah sgt nk download?? stessnyer.. nk tgk....

    ReplyDelete
  29. Bising je korang ni -.- nak tengok free tapi bising. Kalau nak puas hati tengok lah dekat panggung

    ReplyDelete
  30. penatt2 je admin nk download letk sini bagai, korg bising plk , nk sngt tgk g beli cd haih -.-

    ReplyDelete
  31. Thanks for upload

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. apsal tak leh download nieh? haishh

    ReplyDelete
  34. http://www.4shared.com/get/vBON2ZRn/Strawberi_Cinta_Full_Movie.html

    ReplyDelete
  35. bongok punya admin !

    ReplyDelete
  36. bosan tol arh org nak tngok nape asyik2 akan dtg jew.bkn nyer nak bace sinopsis org nk tngok ciiter..sial lah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabo lah...jgn nak marah2 jew...sabo 2 kn sparoh drpada e-man....hish,hish,hish,sabo jew lah..

      Delete