*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Adam Dan Hawa Episod 01-80 (akhir)

Adam Dan Hawa Episod 01-80 (akhir)

Sinopsis Adam dan Hawa Astro Mustika HD: 
Ain Hawani seorang remaja lepasan SPM, bekerja di sebuah tadikan milik kakak Adam Muhkriz kerana menggantikan guru yang bersalin. Ain hanya bekerja sementara saja, kerana dia ingin menyambung pelajaran di peringkat lebih tinggi.

Semasa Ain bekerja di tadika tu lah Ain telah bertemu dengan Adam dan ada juga perasaan sukakan Adam (kiranya macam cinta pandang pertama jugak la). Adam pula seorang pilot syarikat MAS, seorang yang kacak dan berperangai ala playboy.

Cita-cita Ain Hawani bagaikan terhenti di tengah jalan apabila berlaku peristiwa hitam dalam hidupnya, Ain telah ditangkap basah kerana dituduh berkhalwat dengan Adam. Ain telah dipaksa berkahwin dengan Adam bagi membersihkan nama baik keluarga walaupun Ain tidak rela.

Timbul lah perasaan benci Ain terhadap Adam kerana sikap  Adam yang mendiamkan diri seolah benar mereka berkhalwat sedangkan mereka rupanya difitnah oleh bekas teman wanita Adam yang cemburukan Adam dan Ain Hawani. Akhirnya mereka berkahwin, tetapi tidak seperti suami isteri yang lain, Ain masih membenci Adam dan tak boleh menerima Adam sebagai suami.

Ain Hawani kemudian melanjutkan pelajaran ke luar negeri dan dia dan Adam berpisah selama 8 tahun. Adam masih menganggap Ain sebagai isterinya yang sah namun tidak bagi Ain. Akhirnya mereka telah bertemu kembali di depan pintu Masjidilharam di mekah. Adam mengharapkan Ain kembali kepadanya tetapi Ain masih lagi ego tak mau terima Adam.

Apakah kesudahan kisah cinta mereka?

ADAM & HAWA karya penulis Aisya Sofea bakal ditayangkan mulai 27 Ogos 2012 jam 9 mlm setiap Isnin hingga Khamis di Astro Mustika HD (134).

Drama bersiri 80 episod ini dibintangi pelakon  Aaron Aziz sebagai Adam Mukhriz dan Nadiya Nisaa sebagai Ain Hawani. Turut menjayakan drama Adam Hawa ini ialah Elfaeza Ul Haq, Dazrin Kamarudin, Shakila, Putri Sara, Anzalna Nasir, Norman Hakim, Rozie Rashid, Amyza Aznan, Lidyawati, Fazilah Mansor dan Aznah Hamid.

Tonton Online:  EPISOD 1-10                                                    *mediafire link update
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 01 - KLIK SINI        DOWNLOAD 01 - KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 02 - KLIK SINI        DOWNLOAD 02 - KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 03 - KLIK SINI        DOWNLOAD 03 - KLIK SINI   
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 04 - KLIK SINI        DOWNLOAD 04 - KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 05 - KLIK SINI        DOWNLOAD 05 - KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 06 - KLIK SINI        DOWNLOAD 06 - KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 07 - KLIK SINI        DOWNLOAD 07 - KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 08 - KLIK SINI        DOWNLOAD 08 - KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 09 - KLIK SINI        DOWNLOAD 09 - KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 10 - KLIK SINI        DOWNLOAD 10 - KLIK SINI

Tonton Online:  EPISOD 11-20
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 11 - KLIK SINI        DOWNLOAD 11 - KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 12 - KLIK SINI        DOWNLOAD 12-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 13 - KLIK SINI        DOWNLOAD 13-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 14 - KLIK SINI        DOWNLOAD 14-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 15 - KLIK SINI        DOWNLOAD 15-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 16 - KLIK SINI        DOWNLOAD 16-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 17 - KLIK SINI        DOWNLOAD 17-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 18 - KLIK SINI        DOWNLOAD 18-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 19 - KLIK SINI        DOWNLOAD 19-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 20 - KLIK SINI        DOWNLOAD 20-  KLIK SINI

Tonton Online:  EPISOD 21-30
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 21 - KLIK SINI        DOWNLOAD 21-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 22 - KLIK SINI        DOWNLOAD 22-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 23 - KLIK SINI        DOWNLOAD 23-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 24 - KLIK SINI        DOWNLOAD 24-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 25 - KLIK SINI        DOWNLOAD 25-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 26 - KLIK SINI        DOWNLOAD 26-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 27 - KLIK SINI        DOWNLOAD 27-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 28 - KLIK SINI        DOWNLOAD 28-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 29 - KLIK SINI        DOWNLOAD 29-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 30 - KLIK SINI        DOWNLOAD 30-  KLIK SINI

Tonton Online:  EPISOD 31-40
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 31 - KLIK SINI        DOWNLOAD 31-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 32 - KLIK SINI        DOWNLOAD 32-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 33 - KLIK SINI        DOWNLOAD 33-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 34 - KLIK SINI        DOWNLOAD 34-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 35 - KLIK SINI        DOWNLOAD 35-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 36 - KLIK SINI        DOWNLOAD 36-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 37 - KLIK SINI        DOWNLAOD 37-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 38 - KLIK SINI        DOWNLOAD 38-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 39 - KLIK SINI        DOWNLOAD 39-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 40 - KLIK SINI        DOWNLOAD 40-  KLIK SINI

Tonton Online:  EPISOD 41-50
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 41 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 41-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 42 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 42-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 43 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 43-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 44 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 44-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 45 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 45-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 46 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 46-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 47 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 47-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 48 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 48-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 49 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 49-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 50 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 50-  KLIK SINI


Tonton Online:  EPISOD 51-60
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 51 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 51-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 52 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 52-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 53 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 53-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 54 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 54-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 55 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 55-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 56 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 56-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 57 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 57-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 58 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 58-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 59 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 59-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 60 -  KLIK SINI       DOWNLOAD 60-  KLIK SINI

Tonton Online:  EPISOD 61-70
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 61 - KLIK SINI        DOWNLOAD 61-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 62 - KLIK SINI        DOWNLOAD 62-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 63 - KLIK SINI        DOWNLOAD 63-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 64 KLIK SINI        DOWNLOAD 64-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 65 - KLIK SINI        DOWNLOAD 65-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 66 - KLIK SINI        DOWNLOAD 66-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 67 - KLIK SINI        DOWNLOAD 67-  KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 68 - KLIK SINI        DOWNLOAD 68-  KLIK SINI 

Minggu 18 (episod 69-72) trailer/promo
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 69 - KLIK SINI         DOWNLOAD 69 - KLIK SINI   trailer 69 
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 70 - KLIK SINI         DOWNLOAD 70 - KLIK SINI   trailer 70
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 71 - KLIK SINI         DOWNLOAD 71 - KLIK SINI   trailer 71
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 72 - KLIK SINI         DOWNLOAD 72 - KLIK SINI   trailer 72

Minggu 19 (episod 73-76) trailer/promo
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 73 - KLIK SINI         DOWNLOAD 73 - KLIK SINI    trailer73
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 74 - KLIK SINI         DOWNLOAD 74 - KLIK SINI    trailer74
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 75 - KLIK SINI         DOWNLOAD 75 - KLIK SINI    trailer75
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 76 - KLIK SINI         DOWNLOAD 76 - KLIK SINI    trailer76

Minggu 20 (episod 77-80) trailer/promo
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 77 - KLIK SINI         DOWNLOAD 77- KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 78 - KLIK SINI         DOWNLOAD 78- KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 79 - KLIK SINI         DOWNLOAD 79- KLIK SINI
DRAMA ADAM DAN HAWA EPISOD 80 - KLIK SINI         DOWNLOAD 80- KLIK SINI

Memoir Adam dan Hawa  - klik sini

Opps Adam dan Hawa      -  klik sini



*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

324 comments:

  1. asal tak boleh tengok part 1

    ReplyDelete
  2. kena block...ada tempat tengok filem ni tempat lain tak?

    ReplyDelete
  3. Baru episode 1 dah kena block. Upload kat Vimeo lah

    ReplyDelete
  4. Episode 1 tak boleh tengok , asal ?

    ReplyDelete
  5. tolong upload balik master,episod 1 dah kne block

    ReplyDelete
  6. ok.nanti admin updatekan yg baru

    ReplyDelete
  7. dh kena blocked lh... mcm neh nk tgk :(

    ReplyDelete
  8. Dah download but v.dissapointed pic laju dari suara. Knp huh

    ReplyDelete
  9. episod 2 & 3 tkdee ker. haiz. nk sgt tgk drama ni. tp spore tkder astro mustika

    ReplyDelete
  10. Tolonglah upload balik cerita Adan Hawa ni .Apasal di block.Saya nak tengok please!,,,,,

    ReplyDelete
  11. Tolonglah ! Macam manak tengok Adam dan Hawa ni.masih di blog.

    ReplyDelete
  12. Sorry salah eja pulak. Maksud saya di "block". Ada cara lain tak untuk tengok citer ni?

    ReplyDelete
  13. terima kasih pade admin sbb update balik drama adam dan hawa

    =D

    ReplyDelete
  14. how does the downlaod work? ada virus tak?

    ReplyDelete
  15. Peliknya ceriter lain takde masalah. Hanya ceriter Adam dan Hawa jer. Dulu ceriter Tentang Dhia pun macam tu jugak Kalau nak suruh bayar kita dah subscribe. Apa hal? Boringlah. Admin tolonglah.

    ReplyDelete
  16. Korang ni.. at least admin ada effort utk tolong upload tu pun dah patut bersyukur.. tu pun korang bising lg. Dah la FOC je.. kalau ade problem kdg2 tu standard la.. kalau taknak prob langsung, korang duk la tercongok depan TV tu 24 jam :)

    Anyway, thank u admin kerana mengupload sume cite2 kat sini. :)

    ReplyDelete
  17. Aliahmohdsalleh, u ni byk sgt komen. Bukan masalah admin block citer tu or pasal subscribe atau tak subscribe. Ni prob dgn astro la.. diorang yg block. Ape daa.. lgi pun citer tu citer baru, standard la kena block, hot stuff la katakan.. lain kali nak komen, biar la paham isunya.

    ReplyDelete
  18. mcm2 hal la korang ni. komen je tau.. kalau nak semua ok, tgk la TV je. tak payah tgk kat sini.

    ReplyDelete
  19. Kecoh la Aliahmohdsalleh ni, admin da tlg upload pun tak reti bersyukur lagi, appreciate la sket effort admin ni. byk sgt komen.. Ni bukan pasal admin yg block citer ni atau isu kena subscribe/kena byr atau tidak. ni sume pasal Astro yg sendiri block.. lg pun citer ni citer baru, masih hot lagi. FYI, admin upload pun FOC je.. kalau masih tak puas hati, duduk la dpn TV tgk sendiri, tak yah tgk kat sini.. :)

    ReplyDelete
  20. Mana episod 5..... Uploadlah cpt... T_T

    ReplyDelete
  21. ape ni episod 5 dpt tgk kjap je...nk yg full...

    ReplyDelete
  22. link download episode 6 xde ke?? btw,, tlg upload smpi habis tau cite ni nnti.. tQvm

    ReplyDelete
  23. Akhirnya dpt gak tgk ep 5&6 kt sini..tq

    ReplyDelete
  24. Nnt upload episod 7 plak k....;)

    ReplyDelete
  25. dapat gak tgk citer ni...admin upload la episod seterusnya yerrr...tqvm...n hopefully xkena block...sobsob..kesian org len xdpt tgk citer ni nanti =(

    ReplyDelete
  26. Best sgt cter ni.. thanks admin!!

    ReplyDelete
  27. Boleh tak saya minta jasa baik admin untuk upload dekat vimeo atau video weed sebab kolej saya block selain dr vimeo or video weed.

    ReplyDelete
  28. hai admin ^_^..bile nk upload episod strusnyer? 8&9? im waiting~~

    ReplyDelete
  29. Tq for ceritamaster

    ReplyDelete
  30. admin --- nk download adam hawa episod 8 plzzz

    ReplyDelete
  31. hola admin..bile nk upload epi 9&10...?? xsabar nk tgk :)

    ReplyDelete
  32. Admin nape x ley tgok ep 8 ni.. So sad la.. Please upload lg skali yer... ;(

    ReplyDelete
  33. ha laaa x sbr nk tgk ep9 bler Admin nk upload?.... syok sgguh Drama ney....

    ReplyDelete
  34. Upload episode 10 & 11 boleh?

    ReplyDelete
  35. bila nk upload next episode...x sbr nk tgk

    ReplyDelete
  36. Hai semlm baru episod 10, dh nk episod 11? Sabar2 lah kalau nk tgk free ni

    ReplyDelete
  37. menangis tgk episode 10 ni....

    ReplyDelete
  38. apasal episode 10 tak leh tgk ni ? baru tgk sikit part dee call tu. lepas tu terus stopp !!! whyyyyyyyy ?????

    ReplyDelete
  39. episod 11 pleaseeeee ^^

    ReplyDelete
  40. mana episode 11?? lum upload lagi ke? :(

    ReplyDelete
  41. mne episode 11? nak tgk. upload lah :(

    ReplyDelete
  42. bile boleh download episod 11 & 12 ni?

    ReplyDelete
  43. knpa nk dload episod 12 dia jd zip file plak? tak blh tgk la. admin tlggg plss :(

    ReplyDelete
  44. kenape sy tak leh tgk semua episod nie...sedih...sob2...nk tgk kat cni...wawawawa

    ReplyDelete
  45. boleh je sy tgk. cer refresh browser

    ReplyDelete
  46. admin...tolong la...nak epi 13..jasamu dikenang

    ReplyDelete
  47. admin..... epsd 13 xde ker... huuhuhuuu.... nk epsd 13....

    ReplyDelete
  48. nape link utk download mesti kluar gif image... dulu2 bleh download..

    ReplyDelete
  49. asal part 10 x boleh dload... asyik kuar benda len je hiss

    ReplyDelete
  50. terima kasih admin.. dapat tgk citer ni. tyvm..

    ReplyDelete
  51. terima kasih admin :)

    ReplyDelete
  52. episod 14 & 15 mcm tak lengkap..

    ReplyDelete
  53. Thanks for the effort...asalnye wife soh tolong downlod..terus lekat sama2 tgk..

    ReplyDelete
  54. emm..nk episod 18 yg download

    ReplyDelete
  55. admin episode 19 plssss!!!... thank youuuuuu!!... ;D

    ReplyDelete
  56. admin, nk link dwnload episod 19....pleaseeeeeeee....thnks you... :D

    ReplyDelete
  57. napa eps 18 xleh nk download.. tersekat kt skip advertisement je...

    ReplyDelete
  58. Admin oooh admin... Cepat upload ep 20 ya... Kesian kami org spore tunggu menanti... Lol....

    ReplyDelete
  59. Ehk salah. I mean 19.. Heheh! Tenkiu for the fast uploaded..

    ReplyDelete
  60. admin..knpe nk download xley???juz kua s'paruh jew..

    ReplyDelete
  61. thanks admin for upload ceta adam dan hawa...

    ReplyDelete
  62. admin..mcm mna nk download... dh 3 hari xbole download....

    ReplyDelete
  63. Terima kasih kerana memudahkan saya untuk. Tengok drama dan movie yang saya suka .Thanks admin.

    ReplyDelete
  64. admin..adam hawa tamat episod brpa?

    ReplyDelete
  65. Sedap lagu dia......DEMI CINTA DALAM HATIKU!!!!!

    ReplyDelete
  66. mintak tlng secepat mungkin update episod 21 ek .. k bye :)

    ReplyDelete
  67. marathon past episodes..thanks admin..

    ReplyDelete
  68. Lambat nye nk update ep 21 ni

    ReplyDelete
  69. Admin ,episode 21 pleaseeee .tk sbar tau

    ReplyDelete
  70. bile nak upload episode seterusnya.. cepat lahh... dah addicted nie. pleaseeeee.....

    ReplyDelete
  71. episod 21 pleaseeeeeeeee :(

    ReplyDelete
  72. Tulah,saya tak sabar jugak nak tengok episod 21 ni..tempat lain macam takde je

    ReplyDelete
  73. sorry ep 21 lambat skit. mngkn 3hb baru update

    ReplyDelete
  74. tomorrow?! i'll wait!

    ReplyDelete
  75. Kenape semue tempat blom upload episode 21 eh? Dah tak sabar ni nak tengok!

    ReplyDelete
  76. YA LAH PLS UPLOAD EP 21

    ReplyDelete
  77. yeah.. terima kasih...

    ReplyDelete
  78. admin....nk link download ep 23....pleaseeeeeeeee....thnks :)

    ReplyDelete
  79. tq admin sbb upload citer best of the yr ni..

    ReplyDelete
  80. asal xley tgk episod 23 nie..??hurmm..

    ReplyDelete
  81. asal kena block?pelik

    ReplyDelete
  82. x boleh nk sedut.........tolong refresh link address

    ReplyDelete
  83. kenape ep 25 n 26 stuck2 eyh?

    ReplyDelete
  84. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  85. adminnnnn...plssss....ep 27...uploadkan la smula...huhuhu...

    ReplyDelete
  86. ep 27 content was rejected ! HELP! :(

    ReplyDelete
  87. xboleh nk sedut AH laaaaa

    ReplyDelete
  88. Episode 27 knp was rejected ? Admin please upload semula... Plissssss :(

    ReplyDelete
  89. ane episod 27 ni?admin..please upload smle..

    ReplyDelete
  90. 27 >_< 27 >_< ala upload la blik ! :(

    ReplyDelete
  91. episode 27 tak blh upload..

    ReplyDelete
  92. admin pls help.... episode 27 upload...

    ReplyDelete
  93. apisod 27 xle tgok admin oiii....

    ReplyDelete
  94. Episod 27 xleh tgk..admin plsss camne ni...

    ReplyDelete
  95. kenapa kenapa semua episod takleh tgk ni.... adooooi!!!
    admin................ Heeeeeelp!! tulung~~~~

    ReplyDelete
  96. Episod 27 xleh tgok, can you please help us.

    ReplyDelete
  97. yela epsd 27 xley tgk...sedeynye...

    ReplyDelete
  98. Yalah ep 27 tk dpt tgk!!!!!

    ReplyDelete
  99. ok.episod 27 dh boleh tengok.

    ReplyDelete
  100. yeah...dh leh nengok...tq admin...

    ReplyDelete
  101. Admin tak bole tgok ep27 pun ...

    ReplyDelete
  102. episod 27 tak boleh tengok pun

    ReplyDelete
  103. admin plsssss...ep 28...huhuhu

    ReplyDelete
  104. Novel ini hampir sama dengan kisah hidup aku. Bezanya permulaan yang berbeza. Pertengahannya tidak berpisah, namun hati tidak bersama. Namun syukur selepas 7 tahun ketabahan suami membuahkan hasil, berkat dia selalu ke masjid. Alhamdulillah aku bahagia kini, terima kasih Ya Allah... Terima kasih kerana menganugerahkan si dia yang penyabar. Seperti baru semalam berkahwin...

    ReplyDelete
  105. Hi admin how frequent is the episode updated? Simply cant wait for the next episode...please update soon. Thks :))

    ReplyDelete
  106. Hi admin, how long will you guys take to fix the problem. The ep 27 to 29 we still can't watch till now. Pls do something okie.
    Thanks.
    Hud

    ReplyDelete
  107. bro,ep 29 x leh donload la..
    fix eh..

    ReplyDelete
  108. Kenape dengan video.? Asik ade masalah je setiap kali episode yg best2.

    ReplyDelete
  109. SEMUA movei tak leh tengok pun

    ReplyDelete
  110. Sy bole je dwnload sume.
    Tq so much admin.
    Xsaba nk tungu epsde 30.
    Yeayyy.

    ReplyDelete
  111. epi. 30 memang best .. anyway nak tunggu epi. 31 memang rasa macam nak pecah jantung nie tak sabar .. hehee

    ReplyDelete
  112. bila nak masuk episode 31 ? tak sabarrr

    ReplyDelete
  113. Kata mcm peristiwa hidup awak tak yah tengok dahhh...mesti dah tahu ending mcm mana....kwang-kwang...

    ReplyDelete
  114. kenapa episod 31 lambat upload kami di jeddah ni tak leh tidur nak tgok episod 31

    ReplyDelete
  115. sbrnya ada link lain selain dari ini yg update lebih cepat...

    ReplyDelete
  116. mcm mane nak download ni dah banyak kali cube x dapat jgk......
    anyone pless help me...

    ReplyDelete
  117. tak sabar nak tengok episod 33 ne...debak debuk rasanya.

    ReplyDelete
  118. Biasanya bila Cm nak upload ya... Adam Hawa episode 33

    ReplyDelete
  119. wah CeritaMaster dah laju la upload..syg CM :D thankss

    ReplyDelete
  120. kenape ep 31-33 tak dpt download ek? stress lah kalau giniiii

    ReplyDelete
  121. biasa yer bila nk update ni..lama ker nk upload..

    ReplyDelete
  122. lambt yer site ni nk update..nk tggu org lain pload dulu ker..n ambil drang punya..hohoohho

    ReplyDelete
  123. Admin >>> Episode 34 please..x sabar dh nie...hehe

    ReplyDelete
  124. epi. 34 plz.......... lambatnyeeeeee.

    ReplyDelete
  125. kenaper episode 30 keratas tak bole download??

    ReplyDelete
  126. tq admin..boleh tgk citer free.huhu.. (:

    ReplyDelete
  127. Admin - episod 36 tak ada download version ke?

    ReplyDelete
  128. DrAMA JULIA LAGI BEST!!!!

    ReplyDelete
  129. nape episod 38 xley tgok nie.. :(

    ReplyDelete
  130. alah korang nie....kat malaymoviesfull pn ad....bnyk lg pat yg ley download....tp sume sme jerk, tggu astro kua bru ader.....

    ReplyDelete
  131. episod 40 ?? hehe

    ReplyDelete
  132. em boleh tak upload dekat hulkshare sebab uspot kolej sy blog semua rapidshare,mediafire, semua dia block.. hulkshare je tak sobs sobs :(

    thanks admin

    ReplyDelete
  133. episod 41 tk leh download ke?

    ReplyDelete
  134. setiap pg jam 5 mesti suami sy on com....nk download adam hawa...tp episod 41 tk leh lak pg ni...nape ek...

    ReplyDelete
  135. naper saya x leh tgok cerita nie? dh klik view online tapi keluar yg lain...urmmm...

    ReplyDelete
  136. thanks untuk episod 42 :D

    ReplyDelete
  137. ep 44 ! awesome ! :)

    ReplyDelete
  138. np sy tak bole nk download ep.44 ? kua cte lain . darjat tv3 . :(

    ReplyDelete
  139. sory silap link tadi. admin dh repair.episod 44 dh boleh download

    ReplyDelete
  140. Cerita macam hampeh, kenapalah ramai orang suka tengok, kalau dibayar rm 1,920.00 sejam pun, aku takkan tengok.

    ReplyDelete
  141. adam jual mahal la pulak...........hehehehehehehe......

    ReplyDelete
  142. yg kata rm1920.00 sejam xkan tgk..ntah2 org bayar rm10 utk tgk adam dan hawa dia yg 1st terhegeh2 nak pi tgk....blagak...

    ReplyDelete
  143. episod 45 blum lg???

    ReplyDelete
  144. Aik tunggu punyer tungga episod 45 tak sampai 2

    ReplyDelete
  145. mn nie .................

    ReplyDelete
  146. EPISOD 45 plz.........................

    ReplyDelete
  147. episod 45 plizzzzz :) xsabar da ni

    ReplyDelete
  148. yeahhhhhhhhh....... TQ

    ReplyDelete
  149. episod 46 plk dh i nak tunggu...tak sabo2 rasanye..

    ReplyDelete
  150. Admin, kenapa tak boleh download episod yang atas2 tu ? dan boleh ajarkan macam mana nak download guna hulshare tu ?

    ReplyDelete
  151. Siapa boleh tolong cara2 nak download (bukan tengok online ye)? Click pada tutorial download di atas tidak berjaya. Tolong...

    ReplyDelete
  152. tnggu loading -> skip this ad -> skip ad -> download (-_-)

    ReplyDelete
  153. tq admin...ats sudi share dgn kita org..

    ReplyDelete
  154. episod 46 plzzz......cepat la...pagi ni tak ceria sebab tk dpt tgk episod 46..=(

    ReplyDelete
  155. betul2..tak ceria x dpt tgk episod 46 :D

    ReplyDelete
  156. admin...ep 45 dh hbis download..tp ada +-16minit je...tolong upload semula..tq..:)

    ReplyDelete
  157. oke je saya tgk episod 45... hbs je.... line awk la tu kot... try download balik ..

    ReplyDelete
  158. betul, ep 45 x boleh buka after habis download

    ReplyDelete
  159. ADMIN...NAK TANYA..SELALUNYA LEPAS TAYANG KAT TV KAN...BERAPA LAMA JANGKA MASA YANG ADMIN AMIK UNTUK UPLOAD CITER NIH DALAM WEBSITE..1 HARI? 2 HARI?...SETENGAH JAM LEPAS TAYANG KE??...

    ReplyDelete
  160. ep 47 on showing..huhuhadmin upload trus taw pasni..hhaha xsabar nk tgk smbungan ni...

    ReplyDelete
  161. admin.... naper episod 47 x buleh download ?

    ReplyDelete
  162. kenape tak boleh download langsung ni?? episod 47??

    ReplyDelete
  163. da xleh download lagi ni.ep 40 xleh dpt download da. please fix the problem asap!

    ReplyDelete
  164. dpt donlod dh.. thnks admin .. ep 47. : )

    ReplyDelete
  165. admin,can u give me the title for background song u put at the beginning and ending of the drama??

    ReplyDelete
  166. kenpe aku klik mane2 link kua linkbuck??

    ReplyDelete
  167. memang la kua linkbucks... tekan la " skip " dekat ats sebelah kanan... then skip lagi...

    ReplyDelete
  168. cane nak download nie... klik kat tempat klik tu dia sruh on dw send 33101 pegi sana ke

    ReplyDelete
  169. tolong bg senarai lagu dalam ni bole??minat sgt ngn 1 lagu ni..indon agknye nyanyi.." pernah aku mencintai wanita..tp x seperti blablabla" cmni r lirik die

    ReplyDelete
  170. sakinah..triad-->ratu dihati ku..
    ep 49 xbleh dnload lgiii..hoho

    ReplyDelete
  171. thanks admin..ep49 da boley ! yay !

    ReplyDelete
  172. kenapa saya tak boleh nak download episod 1-10...boleh tolong tak? episod lain ok je tak de masalah

    ReplyDelete
  173. kenapa guna daily motion...kat kolej ni dah la block dailymotion..=(

    ReplyDelete
  174. Tak dpt download ep.49 la admin.....=(

    ReplyDelete
  175. tak dpt download ada error 2000 for episode 49 admin..

    ReplyDelete
  176. yes me too.. error for episode 49 still and 50, pls do something admin.. tq..

    ReplyDelete
  177. Kenapa utk episod 1 hingga 10 redirect ke http://www.hulkshare.com/, then ada message tulis kat page - This file has been subject to a DMCA notice and has accordingly been disabled for public access.
    ONLY if you are the rights holder, and feel this is in error, please contact support & we will assist you.

    while 11 - 51 sume ke mediafire, admin pls assist.

    tima kasih :)

    ReplyDelete
  178. Lupa pulak nak bagitau

    yg ke mediafire tu sume successfully downloaded, while yg hulkshare tu mmg tak dapat la

    tima kasih

    ReplyDelete
  179. account hulkshare dh kena banned. nanti admin updatekan mediafire baru untk ep 1-10

    ReplyDelete
  180. hai ... ada sesiapa tau macam mana nak dwld ... coz .. tak berapa nak paham lew kalu tekan dwld tu dia keluaq benda lain... susah juga ... kalu ownag yang cetek IT macam den ni... .. Help me please ... :)

    ReplyDelete
  181. klik download..ps2 kt ats 2 dew 2lis "SKIP AD" click yg 2,then download la..

    ReplyDelete
  182. admin macam mana nak download episod 53 n 54...tak faham sangat..

    ReplyDelete
  183. knpa episod 54&55 xleh download??

    ReplyDelete
  184. admin....
    payah nak download pakai iLivid la untuk ep 54 n 55
    ada alternative lain x?
    kenapa xpakai cara yg sebelum ni ajeee
    sedihhhh help meeeee ;(

    ReplyDelete
  185. kenapa admin? kenapa dgn link mediafire ...=.=

    ReplyDelete
  186. knpa x gune mediafire....??? susah la nk dwnload ep 54 & 55... walhal dah install ape yg dia nak pon msih xleh dwnload... ape kes....

    ReplyDelete
  187. x boleh nak download.... dh 2 episod telepas ni.. huhuhu

    ReplyDelete
  188. ok.dh update mediafire link episod 54,55

    ReplyDelete
  189. Kenapa episod 55 tak bolee ? Lain mcm format dia. Selalunya GOM skg MP4 hmm kemushkilan disitu :(

    ReplyDelete
  190. xleh dwnload ep 54 & 55... sedihnyee...

    ReplyDelete