*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Pada Suatu Cinta Dahulu Full Movie

Pada Suatu Cinta Dahulu Full Movie

Sinopsis Filem Pada Suatu Cinta Dahulu
Rasa tertekan Zainal dengan alam perkahwinannya yang sekarang ini, mengigatkan beliau kembali tentang memori silamnya. Pada 18 tahun yang lalu, ketika dia di alam persekolahan Zainal terkenal dengan kenakalannya ketika itu Zainal baru tingkatan 4. Waktu itu Zainal mempunyai seorang kekasih yang bernama Nora. Sikap Nora yang lurus bendul membuatkan Zainal mula bosan. Namun sejak perkenalan Zainal dengan Azura seorang gadis yang cute dan pendek, membuatkan Zainal semakin hari semakin menyukai sikap Azura yang selamba itu. Namun segalanya berubah apabila Zainal mengetahui Azura menghidap penyakit kronik. Walaubagaimanapun Zainal tetap ingin meneruskan hubungannya bersama Azura, tetapi gadis itu terus menghilangkan diri tanpa pengetahuan Zainal. Berbalik pada tahun sekarang, Zainal ditakdirkan berjumpa semula dengan Azura, Azura menceritakan perkara yang sebenar bahawa selama ini dia menyamar sebagai pelajar sekolah kerana ingin menyiapkan penyelidikan psikologinya. Adakah Zainal tetap meneruskan hubungannya bersama Azura? Siapakah yang menjadi pilihan Zainal? Semuanya akan terjawab dalam filem romantik komedi, ’Pada Suatu ‘Cinta’ Dahulu’.

Pengarah Pada Suatu Cinta Dahulu:
Hashim Rejab

Pelakon Pada Suatu Cinta Dahulu:
Wawa Zainal, Intan Ladyana, Zalif Sidek, Edy Rauf

Trailer/Promo


Tonton Online Pada Suatu Cinta Dahulu :
youtube - klik sini
dailymotion - klik sini
vimeo -






*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

27 comments:

  1. bilanye nk kluar????dh lame tunggu...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Bkak dlm dailymotion.. bleh tgk tu.. korang bkak yg youtube tu..da kena block.. huhu

      Delete
    2. dailymotion xbez la.. xsuke tgk lmbt..

      Delete
  3. semua cerita dah kene blocked , mana boleh tengok dah

    ReplyDelete
  4. admin , dah kene block :/

    ReplyDelete
  5. wt link utk download..

    ReplyDelete
  6. knp sume cite kne block.. xbez la cam ni..

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Bkak dlm dailymotion.. bleh tgk tu.. korang bkak yg youtube tu..da kena block.. huhu

    ReplyDelete
  9. nk download cam ne ni..plez tlg ajr kn :((((

    ReplyDelete
  10. gune keepVid kalau nak download dari dailymotion

    ReplyDelete
  11. http://www.youtube.com/watch?v=E8c1cw5S56E huhu..try link ni...still ada lagi

    ReplyDelete
  12. aku nak download !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eishhhh !!!!!

    ReplyDelete
  13. cam ne nak tengok

    ReplyDelete
  14. Ape La ...Asal Tak Boleh Tengok Ni ???

    ReplyDelete
  15. asal aku tak bole bukak ni admin .. bukak cte jodoh tak bole .. pegi konsert tah ppe tah .. hmm bukak cte ni tak bole .. tension !

    ReplyDelete
  16. hmm knp aku bukak jodo tak bole .. cte ni tak bole .. dia g kat link konsert tah ppe tahh ... brrr

    ReplyDelete
  17. knp admin"? xder oost terbaru..dorg dah block ke..kat malaymovie pun xleyh..kat jieazz nk dload pun xleyh masuk da...;((

    ReplyDelete
  18. Admin..sampai bila site down??

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. kne wat website baru ni...dh kantoi kot..hmm... :(

    ReplyDelete
  21. dah 3 hari ni tak boleh tengok , adoi , sedih nyee :'(

    ReplyDelete