*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Setia Hujung Nyawa TV3 Episod 01-28

Setia Hujung Nyawa TV3 Episod 01-28


SINOPSIS DRAMA SETIA HUJUNG NYAWA SLOT AKASIA TV3 
ADAPTASI NOVEL  karya Fatin Nabila: 
Mengisahkan kehidupan Zain yang berubah sekelip mata setelah ditinggalkan kekasihnya, Sofea, seminggu sebelum berlangsungnya majlis perkahwinan mereka. Demi menjaga maruah keluarga dari dicaci orang, ibu Zain iaitu Datin Adibah mengambil keputusan untuk menyatukan Zain dengan Ersalina yang merupakan anak gadis kepada rakannya, Puan Haliza.
Meskipun di pandangan mata kasar Datin Adibah pertolongan yang dihulurkan oleh Puan Haliza nampak mulia, namun hakikatnya Puan Haliza mempunyai agenda tersendiri apabila dia ingin menggunakan Zain sebagai pak sanggup untuk menutup dosa Ersalina yang kini sedang hamil anak luar nikah bekas kekasihnya.

Pada awal perkahwinan, amat sukar buat Zain dan Ersalina menyesuaikan diri. Tambahan pula Ersalina masih bersikap keanak-anakan manakala Zain pula seorang yang tidak penyabar. Meskipun mereka tidak tidur sekatil dan sering berselisihan faham, namun mereka akan berlagak seperti pasangan romantis di hadapan keluarga masing-masing.

Setelah dua bulan berkahwin barulah Zain dan Ersalina mencapai persefahaman dan cinta mula berputik di antara mereka berdua. Tetapi belum sempat menikmati kebahagian rumahtangga, rahsia kehamilan Ersalina terbongkar apabila dia mengalami keguguran. Zain amat kecewa dan mula melayan Ersalina seperti sampah. Maka bermulalah babak baru kesengsaraan hidup Ersalina.

Sementara itu, Datin Adibah yang tidak menyangka Ersalina tergamak menjadikan Zain sebagai pak sanggup telah menghalau Ersalina dan menghasut Zain untuk menceraikan isterinya. Malah Datin Adibah juga telah memperkenalkan Eriza kepada Zain. Adakah Zain akan terus setia pada Ersalina atau cintanya akan beralih arah pada orang baru iaitu Eriza? Apakah kesudahan bagi cinta Zain dan Ersalina?

Tonton Online:
Setia Hujung Nyawa Episod 01 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 02 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 03 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 04 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 05 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 06 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 07 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 08 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 09 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 10 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 11 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 12 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 13 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 14 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 15 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 16 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 17 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 18 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 19 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 20 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 21 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 22 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 23 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 24 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 25 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 26 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 27 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 28 - klik sini  dailymotion: klik sini (episode akhir)

*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

349 comments:

  1. tak main lagi ke episod 5 ??erm,,tak sabar lah nak tengok !

    ReplyDelete
  2. Episd 5 mne ? Msukkn lh cept.

    ReplyDelete
  3. boleh download guna www.keepvid.com @ www.savevid.com copy paste link je

    ReplyDelete
  4. episode 6 bila boleh upload????????///

    ReplyDelete
  5. episode 6 please admin .

    ReplyDelete
  6. Bestlah. ThankYou!!!!!! :D

    ReplyDelete
  7. X sbr nk tgok epi 7.tdi x smpt tgok tv laa...dh upload ke?

    ReplyDelete
  8. Huhu nk ep 7 jgk.. Td x smpt nk mngadap tv huhu..

    ReplyDelete
  9. admin upload ep7 please admin.

    ReplyDelete
  10. Admin upl ep 7...:-(

    ReplyDelete
  11. Admin episod 8 please thank you!

    ReplyDelete
  12. mcm mana nk tgk free ni?

    ReplyDelete
  13. menarik la cete ney, layan selalu

    ReplyDelete
  14. si elle lisa rinda masjoko nie sakit ape ya??..
    dalam novel dia sakit ape??

    ReplyDelete
  15. Asal takde episod 9?

    ReplyDelete
  16. el tu ngandung anak boypren lame dia tuu, ade tulis kat sinopsis dia huhu

    ReplyDelete
  17. OMG..... apa perasaan seorang suami bila dapat tahu bahawa isterinya sudah tiada lagi mahkota..?? Allahuakhbar.. wanita peliharalah maruahmu.

    ReplyDelete
  18. admin..mcm mana nk tgk ? kena bg phone number ke?

    ReplyDelete
  19. xphm kwn si zain tuh sal batu api sangat? die nk si sofea tu dgn zain ke or ade motif len?

    ReplyDelete
  20. mna episod 9 ney.cepat la upload :) xsbar nk tgk

    ReplyDelete
  21. nak tgk episod 9..=)xsbar ni..xprnah miss tgk cter ni...syok woo

    ReplyDelete
  22. BEST2....suka sgt cita ni..huhuhu..sweetttttt...

    ReplyDelete
  23. Ep 10 pkl brp baru ada ye.. Hehe x sabo dh

    ReplyDelete
  24. sian kt zain..huhuhu :(

    ReplyDelete
  25. http://dramatvmy.blogspot.com/2012/12/setia-hujung-nyawa.html

    ReplyDelete
  26. nelydia lah penyebab aku tgk cerita ni . ahah

    ReplyDelete
  27. Ep 10 please..da bkali2 o9 ni,xupload lg ke?

    ReplyDelete
  28. episod 10 bila nak upload ? tak sabar dah ni

    ReplyDelete
  29. Episod 10 please tunggu lamer nie

    ReplyDelete
  30. oh , episode 10 . dimanakah dia ? wahai admin .

    ReplyDelete
  31. nvel dh tempah...x tau dpt bila tpi drama ttp tkkn tnggl

    ReplyDelete
  32. cepat la upload ep.10 . dekat link tu tak bole download .

    ReplyDelete
  33. nak episode 10 :(

    ReplyDelete
  34. admin...episde 10 :(

    ReplyDelete
  35. episod 10 plizzz...smgat ni balik keje terus hadap laptop...tpppp sedeyyy xdewpom..

    ReplyDelete
  36. nk ep 10 .. td xdpt tgk .. :(

    ReplyDelete
  37. ep 10 pleaseeeeeeee .........

    ReplyDelete
  38. aku rasa kawan si zain yang laki tuh gay. die minat dekat zain sebenarnya, hehehehehe

    ReplyDelete
  39. aku pon rase kawan si zain tu gay. hehehe

    ReplyDelete
  40. mana episod 10? tak sabaqqq ni.

    ReplyDelete
  41. epsd sepuluh la admin... bdk2 ni boleh cerita pasal gay pulak...

    ReplyDelete
  42. ya allah~! sediy nyew... kesian elsalina.. waaaaa~~ nangis aq tgk.... waaaaa~~

    ReplyDelete
  43. nanti nk beli novel diew larh... boley berangan sorg2... ehheheheh... Adoih~

    ReplyDelete
  44. xsbr nk tnggu next epsde :)

    ReplyDelete
  45. kenape ta boleh tengok ni??

    ReplyDelete
  46. Saye nk tgk... cpt lah

    ReplyDelete
  47. asal xley tgk neyyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  48. asal tak boleh ni?

    ReplyDelete
  49. Ni sampai bile nk tunggu bile nk tgk??!

    ReplyDelete
  50. terbaik lah... episod 11 .... thnks... so faster...

    ReplyDelete
  51. sedihnye episod 11

    ReplyDelete
  52. aku nak pinang el dengan sejadah...

    ReplyDelete
  53. sy rasala abg hady mmng gay berdsrkn ramalan kaum maya. eh jahat sungguh perbuatanya.. kita doakan dia bertaubat!

    ReplyDelete
  54. Best la story ni tk sabar nk tau ape kesudahan...The moral of the story, kalau da kahwin hal rumah tangga tk perlu cerita dgn bestfren ape2 masalah pun kena la settle sendiri.. Kadang2 hati manusia ni depan kite tunjuk belas kasihan tapi dlm hati kite tk tau..Tk ada insan yg tk pernah uat kesilapan..

    ReplyDelete
  55. apasal tak boley bukak episode 10 ngan 11 nie , admin please help me dah 2 epsiode ketinggalan nie

    ReplyDelete
  56. knp bila buka lma sgt loading....................

    ReplyDelete
  57. alaaaaaa, xblh tgk pun episode 10 n 11??????????????

    ReplyDelete
  58. episode 11 pulok dok dpt tgk , admin help please

    ReplyDelete
  59. ok je saya tgk ep 10,11. x de sangkut2 pun. cuma ep 11 dia punya sound slow skit. korang pakai berukband kot.tu la buffer je manjang. len kali subscribe la unifi.baru besh

    ReplyDelete
  60. macam mana nak tgok ni..
    tak boleh nak tgok.

    ReplyDelete
  61. Me too xbleh tgk pon?!!!

    ReplyDelete
  62. lagu setia hujung nyawa.
    http://www.youtube.com/watch?v=0sRHEHq5UD0

    ReplyDelete
  63. ada ke perempuan yg setabah ersalina ni ea?

    ReplyDelete
  64. lagu x full HQ http://www.mediafire.com/?odwtai0w5z9ppn7

    ReplyDelete
  65. tq admin.. dpt je tngok ep 10, 11, 12 dgn lancarnya, mybe sbb guna unifi kot.. tpi berendam air mata la tngok citer ni bila dh start konflik.. :'( zain tu maki hamun el tahap x hengat.. dia cuma tau hati dia sakit tapi dia x fikir hati isteri tu lagi sakit.. huhuhu

    ReplyDelete
  66. last2 mati ke pompuan tu kene mental abuse?? tolong jawab pls

    ReplyDelete
  67. awesome admin , tpi skrg nie episode 12 plak wat hal
    help please

    ReplyDelete
  68. knape episod 10 and 11 tk dpt tengok? dia asik kua ayat ni 'Closed for server maintenance - Please try again shortly..' jea,,, hmmmmmmmm

    ReplyDelete
  69. nape die asyik kuar "closed for server maintenance ?

    ReplyDelete
  70. xsbr nk tgu episod mgu depan....cpt2 la hri isnin..huhuhuhu.....

    ReplyDelete
  71. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa apsal lambat ulpoad je la semua xD

    ReplyDelete
  72. best gile la cite ni.....

    ReplyDelete
  73. ADMIN TAK BOLEY BUKA NIE , PLEASE HELPPPPPPPP

    ReplyDelete
  74. Selalu tak boleh tengok Dari sini! I tengok Dari MMF

    ReplyDelete
  75. MACAM NE nk download haaa

    ReplyDelete
  76. boleh download kat sini:

    http://media.khalstore.com/setia-hujung-nyawa-2012-sdtvrip-update-episod-05/

    ReplyDelete
  77. kalu ak dipaksa kawin dgn org hensem mcm zain hakimi tu.., ape lg kawin je la..tp bila dia da buat hal tu..hmm ak balik umah makbapak ak..ahhahhahhahah...

    ReplyDelete
  78. xley dowload ke kt sini???ssh la if nk dowload kt link lain..hmmmm

    ReplyDelete
  79. tak kan ade 24 eps jeee.. ta best la.. ckit sgat... :(

    ReplyDelete
  80. Minat kat bapak ersalina, comel sangat.

    ReplyDelete
  81. Episod 12 enggak boleh dilihat. kenapa ?

    ReplyDelete
  82. Episode 13 please upload admine....

    ReplyDelete
  83. yg donload pnya x dak ka ??

    ReplyDelete
  84. zain ni yang berlakon jadi danial ke dalam cite 'dalam hati ada taman' tu ke

    ReplyDelete
  85. Cepat lah da tak sabar nak tengok ending nye nie..

    ReplyDelete
  86. Nakk episode 13 . please !

    ReplyDelete
  87. ep 13 . bila lagi ? fastest :)

    ReplyDelete
  88. Cerita makin hari makin sedih sgt.. tk sabar nk tgk Epd seterusnya... i suka El dgn Zain diorg cn become perfect couple.. Same cantik same padan..

    ReplyDelete
  89. memg best gila cerita nie,sedih zain buat EL mcm tu,geram pulak tgk.

    ReplyDelete
  90. kenapa admin xbuat link download cam citer adam hawa??? susah lh nk download guna link lain.... please admin.... mesti ramai yg sokong kan!!!!!

    ReplyDelete
  91. eeii jahat plak zain tuh . Ish Geram ! kwajaq . agak2 lah nak seksa isteri sampai camtuh skali . Puihh !

    ReplyDelete
  92. Alaaaaaa kenapa episode 12 ngn 13 takde yang youtube punya? Hmmm susahlah tengok.... dia lembab :/

    ReplyDelete
  93. Kejap kejap, ada persoalan kat sini.
    -kenapa bagi budak lepasan spm tak perasan dia tgh hamil? Apa yg sy tahu, first baby, perut mmg xnmpk sgt. K fine, tu xpe. Tp xkan la sampai xrasa lain lgsg? Rasa mual ke, pening2 ke selain waktu masa ersalina jogging tu, muntah2 ke? Xde eh? Smpi bila keguguran baru ersalina tahu dia hamil..... Kan pendidikan islam ada silibus jodoh, at least dia mesti alert tuuuu semua. Ustazah tak highlight kan eh psl benda2 tu semua? Plus, ersalina suka baca novel kan, dia tak take note eh psl 'langkah berjaga2'?
    - and so, yg buatkan ersalina hamil tu, Abg BFF ersalina tu la buat kan? Si iqram tuh? Pd mlm diorg lepak kat suatu tasik mlm birthday bff ersalina tu, yg membuatkan iqram kena tolong hantarkan balik rumah, lah kan?
    -then, lps keluarga bff ersalina kne fly, pindah rumah, tup tup tup dpt contact balik melalui chatting. Dgn bff dia tu jela. Then, bila bff tu tahu ersalina hamil n keguguran tu semua, bff tu tak rasa bersalah eh sbb yg hamilkan ersalina tu, abg dia sendiri??? Pelik ah. At one perspective, mmg bff tu nmpk baik sbb supportive ape semua masa ersalina dlm di ambang keretakan rumah tangga, tapi persoalannya, dia tak rasa bersalah ke? Takde minta maaf apa semua...eventho ersalina tolak utk contact balik dgn si iqram tuh.

    Meh kita selidik apa yg perlu kita improve kan dari persoalan ini.
    -adab budi bicara tu penting-

    ReplyDelete
  94. slps sesuatu episode tu broadcast kat tv , how long does it takes for this website to preview episode tu kat sini pulak ? contohnya harini episode 14 , bila kuar episode 14 kat sini pulak ? mlm ni or esok ?

    ReplyDelete
  95. ep.14 bila lagi . hehe

    ReplyDelete
  96. cepat la episod 14 nya..hehe.. x sabor ni..

    ReplyDelete
  97. Hmm rasanya prsoalan2 yg cik anon tulis dgn pjg lebar kt ats ni dh trjwb dlm drama brsiri ni kalau follow stiap episod satu prsatu - psl nk rasa mual, pening etc tu mmg el ada sebut kt zehra yg dia mmg x rasa apa, dan ini mng biasa pun kt sesetngh org yg pregnant.. Psl zehra si bff yg 'x rasa brsalah' tu pun ada dlm salah satu drpd chatting dorang brdua, lebih kurang la zehra ada sebut - wpun ikram tu abg aku, dia x patut bla bla.. aku x stuju bla bla.. Hehe x ingt dialog penuh..

    ReplyDelete
  98. To heartbeatsonata, sy mcm x prnh prasan admin jwb soaln2 kt sni so meh sy cuba jwb kn sbb tiap2 mlm sy pn dok refresh page ni hehe.. Lately admin dh upload the same night around this time sbb rmai yg byk songeh mcm sy ni yg demand suh upload cepat heheh

    ReplyDelete
  99. Tidak ada insan suci
    yang tidak punya masa lampau
    dan tidak ada insan berdosa
    yang tidak punya masa depan..
    Terima kasih Allah
    segala puji hanya bagi Allah..

    ~inilah sebenarnya intipati kisah Setia Hujung Nyawa~

    ReplyDelete
  100. wah :D seronoknyaa mcm my :)thx anisa

    ReplyDelete
  101. terbaik la crita ni..best sgt :) upload la cpt ckit ye admin.. tgh tggu ni.. huhu :)

    ReplyDelete
  102. upload la 720p baru dapat tengok clear buahaty aku neyldia 2/...

    ReplyDelete
  103. ep.15 ? excited niii

    ReplyDelete
  104. Bestnyer citer nie.....ep.15 pls....

    ReplyDelete
  105. Tak pernah jelak tengok citer nie...balik keja excited nak tengok..

    ReplyDelete
  106. Ep.7 very romantik sey..especially part kat dapur rumah parents zain..sssoooo ssswwweeettt

    ReplyDelete
  107. Setiap manusia mesti ada buat silap, bukan hak kita untuk menghina & membenci...sedihnyer tengok epi.13

    ReplyDelete
  108. Gosh...kalau i kene siksa mcm El, i take court order & sue dia.....suka hati je tunjal kepala org..

    ReplyDelete
  109. nk episod 16..ble nk upload..tertuggu2 nieh..:)

    ReplyDelete
  110. Panjang lebarnya persoalan tu..tapi baguslah...cuma, Zain tak patut oh persalahkan El sampai mcm tu sekali. Macam kau tak pernah buat dosa Zain ?! Adoi, kejam..tak berhati perut... Yg El pun bukan nak bukak mulut, takut sangat

    ReplyDelete
  111. teruk giler episod 15..sian ersalina :/

    ReplyDelete
  112. knpe x dpt tgk eps.15 nie...:(

    ReplyDelete
  113. kesian ersalina...sanggup zain buat isterinya macam tu

    ReplyDelete
  114. Nak cakap satu bende boleh Takk ? Zain Hakimi Kejam ! Puih !

    ReplyDelete
  115. cter ni sampai 24 episode je k ?

    ReplyDelete
  116. cpt sikit upload episod 16 ari bleh x......
    sayang ceritamaster.....

    ReplyDelete
  117. nanti uplod episod 16 ekk. :)

    ReplyDelete
  118. bile nk klua nie.........

    ReplyDelete
  119. alaaa jangan emosi sangat ..ini lakonan jak....erk ele kmu orng nie...? -_-

    ReplyDelete
  120. mane 16? lmbt nyeeee.

    ReplyDelete
  121. lamanya loading '==

    ReplyDelete
  122. Nak tanya sikit, cerita Setia Hujung Nyawa ni selalu main hari bila di TV3 eh?

    ReplyDelete
  123. setiap isnin-khamis pukul 7

    ReplyDelete
  124. tak silap , isnin-khmamis. 7pm .

    ReplyDelete
  125. cerita nih kt tv start kul 7, time dh nk mgrib, layan kt sini lagi bagus anytime bley tgk, good job admin. thumbs up!

    ReplyDelete
  126. citer ni sampai 28 episod if im not mistaken...

    ReplyDelete
  127. " LELAKI yang berzina tidak mengahwini melainkan perempuan yang berzina ataupun perempuan musyrik, dan perempuan yang berzina tidak mengahwini melainkan lelaki yang berzina atau lelaki musyrik, dan yang demikian itu diharamkan ke atas orang - orang yang beriman"

    ReplyDelete
  128. xsabar giler nk tgu isnin nie......ermmm geram nyaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  129. lambat wehh main cite nim, dah tk sabor nk nengok... angau ersalina..hahahhahah

    ReplyDelete
  130. admin, ade yg HD punya x? tolong upload. sblum ni download kt tonton, sekarang dh x bleh coz file dh encrypt. adobe hds xleh nk decrypt. mintak tolong ehh...

    ReplyDelete
  131. Mcam2 nak.. HD laapa la... adoiii.. ckop brtuah la admin buat blog nie.. tq

    ReplyDelete
  132. best gak cita ni... ingat x best...

    ReplyDelete
  133. nak episod 17 wuuu

    ReplyDelete
  134. upload episod 17 pleaseeee...

    ReplyDelete
  135. nk episod 17 smpai 224 trus,..xsbar nk tgok :)

    ReplyDelete
  136. lamanya..mana episod 17 ni...huhuhu..tggu dari td ni...:P

    ReplyDelete
  137. mana episod 17..please nk tgk..hehe

    ReplyDelete
  138. episod 17 mane? haish!!

    ReplyDelete
  139. knapa x dapat pon tengok episod 17

    ReplyDelete
  140. sedang setia menantikan episode seterusnya nie....

    ReplyDelete
  141. EHH , EP 17 MANA ???

    ReplyDelete
  142. nak episod 17!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  143. Huhu ep 17 xde lg ye.. Agaknya admin dh mnyampah dgn kitorang sume hehe.. Mcm2 request ek, siap mntak HD lg dgn tanya mcmne nk download heheh.. Kt sni tonton online je la.. Kalu nk dwnld, gi la kt blog pereka cerita.. All the best! :)

    ReplyDelete
  144. belum ada ep 17 lagi? hmm takpe boleh tunggu punyeee... heheh :)

    ReplyDelete
  145. Where's episode 17? Penat lahh tunggu... cepat2 download, nak sambung buat keja... thanks admin.

    ReplyDelete
  146. mane ni episod 17... dari tadi duk tunggu

    ReplyDelete
  147. Sengaje nak wat kite ter tunggu2 mcm bergantung tak ber tali, asal lambat na nie....17?,cepat laa...

    ReplyDelete
  148. 17...bpe lme agi.........
    hhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  149. Hmm kalo ye pun, x yah la desak2 admin.. Org memberi kita merasa, org berbudi kita berbahasa :)

    ReplyDelete
  150. 17 xkua g ker????

    ReplyDelete
  151. admin episode 17 laq....cepat skit laaaaaa

    ReplyDelete
  152. episod 17 terbaik

    ReplyDelete
  153. nak episod 17...........td x sempat nk tgk..plezzzzzzzzz

    ReplyDelete
  154. Mana ni admin, after midnight ni.. besok nak kerja...huwaaa

    ReplyDelete
  155. admin mane episode 17 , kate kol 12 upload

    ReplyDelete
  156. Episode 17 tkde ke?

    ReplyDelete
  157. admin mungkir janji , tak nak kwn.....hehehe

    ReplyDelete
  158. Mana ni admin? Busy buat apa ya, wondering... huhu

    ReplyDelete
  159. Alor.. Tolong la upload ep17 :( pt umah SG tk dpt nk tgk

    ReplyDelete
  160. Nak episode 17:( nak nangis nie:(

    ReplyDelete
  161. Dah nak zzzzzz, takde 17??

    ReplyDelete
  162. 40x da den menjenguk ni..xde ag episod 17 ni..

    ReplyDelete
  163. Yes, dah lama tunggu admin, tunggu durian tak gugur2.. dah ngantuk ni bro... kindly update, thanks

    ReplyDelete
  164. Admin, pleezzzz Ep 17.... tidur tak lena dah mlm nie aku...

    ReplyDelete
  165. ISh admin tak layan, sume dah begging macam nak rak... tidur lah dulu... night2

    ReplyDelete
  166. cpat la admin upload episode 17..guaa x than da ni beb..sssannngappppp doooo...hahahahahhaahha

    ReplyDelete
  167. geramnya admin ni.... penipu...

    ReplyDelete
  168. korg try tgk kat www.tonton.com.my :)

    ReplyDelete
  169. uhhhhhhhh gua da sangggggaappp ni bebbbb cpat la upload yg 17 nyer...guaaa x thann da ni bebbbb....haaaaaaaacummmmmm....

    ReplyDelete
  170. hmm...esok lah nmpaknye tgok ep 17 (^_^)

    ReplyDelete
  171. cepatlah upload epi17..x sabo ni..!!!

    ReplyDelete
  172. admin ku syg, cpt la upload.. titew da xsbar nk tgk ep 17....kikiki

    ReplyDelete
  173. admin tertido tu agaknye hihi esok upload ye, tq!!:D

    ReplyDelete
  174. dekat web site tv3 kn ade :)

    ReplyDelete
  175. Heheh dh ada ep17! Yihaaaaa.. Tq admin! :)

    ReplyDelete
  176. Website TV3, malas nak layan... waaa morning admin... Nasib tidur dulu.... now watching time, thanks.

    ReplyDelete