Bohsia 2 Jalan Kembali Full Movie


Sinopsis filem Jalan Kembali Bohsia 2
Filem Jalan Kembali Bohsia 2 menceritakan tentang gadis bernama Amy, seorang ex-bohsia yang sudah bertaubat dan tidak mahu mengulangi sejarah hitamnya dengan menjejakkan kaki ke sebuah pusat pemulihan manakala Tasya, bekas rakan karibnya pula makin hanyut bergelumang dengan gejala haram dan tingkah lakunya dikawal ketat oleh Keting, teman lelakinya.

Seperti Amy, Muz juga telah bertaubat dan tidak mahu lagi bergelumang dengan kehidupan yang pernah sia-sia itu namun Muz dan Ijan sentiasa mencuba untuk meraih kemenangan dalam setiap perlumbaan motor yang diadakan.

Akan tetapi, keputusan Amy untuk meninggalkan pusat pemulihan adalah peluang keemasan untuk Keting memesongkan Amy ke jalan hitam. Walau bagaimanapun, dengan pertolongan daripada Muz dan Ejan, Amy dan Tasha mencari jalan untuk memusnahkan segala hasrat Keting yang ingin merosakkan lebih ramai lagi gadis – gadis yang lemah pegangan agama.

Pelakon Jalan Kembali Bohsia 2: Syamsul Yusof, Salina Saibi, Sofi Jikan, Nabila Had, Zizan Raja Lawak, Harun Salim Bachik, Azad Jazmin dan Hetty Serlene.

Filem aksi terbitan Skop Productionn ini  ditayangkan pada 7 Jun 2012 di pawagam seluruh negara.

Tonton Online:
KLIK SINI

40 comments:

  1. terbaekkk gila cite ni ;)

    ReplyDelete
  2. Dah tak boleh download filem dari ceritamaster la....telah DISEKAT oleh......hmmmm..kecewa..

    ReplyDelete
  3. alah nak tgk cite ni...download balik pls..

    ReplyDelete
  4. Boleh tak saya tengok drama bukan bidadari episod 3 dan 4

    ReplyDelete
  5. Asal tk blh tgk nie...bike blh dpt tgk lg!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. admin, post balik lah cerita ni. please, alah, kacau je

    ReplyDelete
  7. Saya nak tengok drama bukan bidadari episod 3 dan 4

    ReplyDelete
  8. alaaaaaaa nape tak leh tengok dah :(
    admin upload la link baru :(

    ReplyDelete
  9. aduh kecewe nyer x dpt tgk....

    ReplyDelete
  10. Admin,tolong upload link baru..

    ReplyDelete
  11. tolong r burit eh/......
    sumbax eh

    ReplyDelete
  12. dh boleh dah.thank you! :)

    ReplyDelete
  13. Tak bole tgok pun ....

    ReplyDelete
  14. Kenape tk boleh tgk lak ni?

    ReplyDelete
  15. Hmm dah leh tgk

    ReplyDelete
  16. Masih tak boleh tgk :(

    ReplyDelete
  17. asal tak leh tgk ni?!

    ReplyDelete
  18. post balik cerita ni admin please :(

    ReplyDelete
  19. Knape x bleh tgk ni....

    ReplyDelete
  20. alaaaa....tak bole tgk :(

    ReplyDelete
  21. Boss tolong upload balek boss! Tqvm

    ReplyDelete
  22. kenape die tulis This video is private?

    ReplyDelete
  23. mana admin ni..... tolong la upload link baru.. :(

    ReplyDelete
  24. admin dh update link baru by part je. :-)

    ReplyDelete
  25. Thank u Admin.....:-))
    Looking forward for dejavu di Kinabalu.....

    ReplyDelete
  26. mana ni admin.. dah hilang plakk...

    ReplyDelete
  27. part pun part je la . hik!

    ReplyDelete
  28. thank you admin ! ;)

    ReplyDelete
  29. x bole buka pun... apahal makin lama makin teruk...

    ReplyDelete
  30. np xbleh open...putih je...

    ReplyDelete
  31. tlglh download blk...

    ReplyDelete
  32. Puas hati ah!!!

    ReplyDelete
  33. x dpt tgk ke cite nie?

    ReplyDelete
  34. Apasal korang kecoh takleh tgk?? Aku tgk ok je....

    ReplyDelete
  35. Surah Apa yg dibaca waktu part last tu??

    ReplyDelete

*site temporarily under maintenance. external links might not work

nrelate