*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Drama Wasiat Episod 1-26

Drama Wasiat Episod 1-26

Sinopsis Wasiat
Kisah perebutan harta di kalangan ahli keluarga setelah kematian jutawan bernama Agus Raizal. Agus ada anak bernama Shaqir dan isteri muda yang baru dikahwini untuk kali kedua, bernama Marina. Marina pun menyangka akan mendapat harta peninggalan Agus setelah kematian suaminya tu. Tetapi Agus tidak memberikan harta semudah itu sahaja kepada pewarisnya, dia ada agenda dan perancagan yang tersembunyi yang mereka tak ketahui.

Agus meninggalkan wasiat yang memaksa Shaq dan Marina tinggal sebumbung dan bekerjasama dalam menjayakan perniagaan sebelum mereka layak menerima harta peninggalannya. Shaq dan Marina yang begitu inginkan harta Agus memaksa diri mereka untuk tinggal bersama sbg keluarga, di samping tu mereka berdua saling cuba untuk menjatuhkan satu sama lain.

Dalam pada tu, Sofiyan anak cik Ros ialah lelaki yang sangat dikasihi oleh Agus. Sofiyan mempunyai ciri ciri lelaki berkarisma yang sangat diperlukan oleh Agus.Shaq tidak  faham kenapa bapanya sangat menyayangi Sofiyan.

Shaq anak Agus mula mencemburui Sofiyan dan semakin membenci Sofiyan kerana kekasihnya Hanna ( Sara Ali) mulai jatuh cinta dengan Sofiyan. Shark dan Spfiyan asyik bergaduh kerana Sharq inginkan harta dan cinta Hanna. Sofiyan pulak lebih mementingkan kaish sayang dalam keluarga itu.

Rupan rupanya ada rahsia yang masih mereka tidak ketahui lagi. Suspen betul, tak sabar nak tengok lakonan hebat Beto, Sara Ali dan Farid Kamil ni.

Para pelakon dalam Wasiat
Beto Kusyairy sbg Sofiyan, Sara Ali sbg Johanna /Hanna, Farid Kamil sbg Shaqir, Yasmin Hani sbg Marina

Tonton Online:
Drama Wasiat Episode 01 - Dailymotion  - klik sini
Drama Wasiat Episode 02 - Dailymotion  - klik sini
Drama Wasiat Episode 03 - Dailymotion  - klik sini
Drama Wasiat Episode 04 - Dailymotion  - klik sini
Drama Wasiat Episode 05 - Dailymotion  - 
Drama Wasiat Episode 06 - Dailymotion  - klik sini
Drama Wasiat Episode 07 - Dailymotion  - klik sini
Drama Wasiat Episode 08 - Dailymotion  - klik sini
Drama Wasiat Episod 9
Drama Wasiat Episod 10
Drama Wasiat Episod 11
Drama Wasiat Episod 12
Drama Wasiat Episod 13
Drama Wasiat Episod 14
Drama Wasiat Episod 15
Drama Wasiat Episod 16
Drama Wasiat Episod 17
Drama Wasiat Episod 18
Drama Wasiat Episod 19
Drama Wasiat Episod 20
Drama Wasiat Episod 21
Drama Wasiat Episod 22
Drama Wasiat Episod 23
Drama Wasiat Episod 24
Drama Wasiat Episod 25
Drama Wasiat Episod 26



*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

21 comments:

  1. Episod 13 takde ke?

    ReplyDelete
  2. episod 25 & 26 dah kena claimed..boleh tolong uploadkan balik tak..belum sempat tengok lagi ni...please...-__-

    ReplyDelete
  3. episod 13 xde pun..:(
    please upload blik..(",)

    ReplyDelete
  4. bro tak boleh tengok pun.. :(

    ReplyDelete
  5. admin, boleh upload lain tak ? saye boleh tengok episod 8 je. semua tempat dah saye cari tapi hampa. harap admin boleh upload semula. terima kasih

    ReplyDelete
  6. admin,mana episode 13 dan bebrpa episod..

    ReplyDelete
  7. banyak yang dh kena claim.. nanti admin update link baru

    ReplyDelete
  8. terima kasih banyak admin..tak terungkap rasanya :)

    ReplyDelete
  9. admin, agak2 bila boleh update link ye ? terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam proses uploding skit2 :)

      Delete
    2. terima kasih admin :)

      Delete
    3. kenapa ep 1 "this video is private"

      Delete
  10. terima kasih admin sbb nk upload balik..tak sabar ni...

    ReplyDelete
  11. terimaaaaa kasih admin :) banyak banyak terima kasih yaaa :) :) :)

    ReplyDelete
  12. ada sesiapa tahu kalau nak download dailymotion macam mana ?

    ReplyDelete
  13. admin..knp tak boleh buka ye...dia tulis private..huhuhuhu...episod 13,16,19 and 26..tak dpt tgklah..sedihhhh...

    ReplyDelete
  14. bukak link dailymotion, admin baru update 4 episod :)..

    ReplyDelete
  15. admin, admin, admin.. upload format youtube boleh tak ? daily motion tak tahu nak download macam mana......

    ReplyDelete
  16. dimanakah episod 5 ?? hehee

    ReplyDelete
  17. admin..lmbt lg ke nak upload balik episod...huhuhuhuhuhu..

    ReplyDelete