Maharaja Lawak Mega2012 Minggu 01-10


Sinopsis Maharaja Lawak Mega 2012
Anda telah menentukan Osbon dinobatkan sebagai Juara Maharajalawak Mega! Kini saksikan pula persaingan pelawak-pelawak ternama beraksi bagi meraih gelaran Maharajalawak Mega 2012! Kami menghimpun pelawak-pelawak ternama dalam satu pertandingan bagi mengetahui siapakah yang terbaik antara yang terbaik. Barisan pelawak-pelawak terdiri daripada peserta dari 3 negara, Malaysia, Singapura dan Indonesia. . Tambah hebat, setiap pelawak yang bertanding mempunyai portfolio seni yang mengagumkan dalam bidang ini.

Menggunakan konsep dan format yang hampir sama seperti Maharajalawak Mega yang lalu, nasib para peserta akan diadili dengan gabungan sistem pemarkahan juri tetap dan undian penonton. Empat orang juri tetap setiap minggu yang kesemuanya terdiri daripada selebriti yang bukan berlatarbelakang pelawak, atau pelakon komedi akan dipertanggungjawabkan untuk menilai persembahan para peserta berdasarkan kriteria yang telah ditetapkan. Mereka bakal menilai para peserta berdasarkan kelucuan dan elemen jenaka dalam sesebuah persembahan, keaslian persembahan dan kreativiti serta bakat dan kemahiran lakonan yang paling menyerlah daripada perspektif mereka sendiri.

Hos - AC Mizal
Senarai Peserta
Boboi
Dadidu
Jambu
Jozan
Pimai
R2
Sabon
Say Who
Shiro
Kecik
Mamu
The Bandung Jokers

TONTON ONLINE :
MAHARAJALAWAK MEGA 2012 MINGGU 01 - klik sini
MAHARAJALAWAK MEGA 2012 MINGGU 02 - klik sini
MAHARAJALAWAK MEGA 2012 MINGGU 03 - klik sini
MAHARAJALAWAK MEGA 2012 MINGGU 04 - klik sini
MAHARAJALAWAK MEGA 2012 MINGGU 05 - klik sini
MAHARAJALAWAK MEGA 2012 MINGGU 06 - klik sini
MAHARAJALAWAK MEGA 2012 MINGGU 07 - klik sini    
MAHARAJALAWAK MEGA 2012 MINGGU 08 - klik sini   
MAHARAJALAWAK MEGA 2012 MINGGU 09 - klik sini
MAHARAJALAWAK MEGA 2012 MINGGU 10 - klik sini

27 comments:

  1. xda streaming ke minggu ni admin?

    ReplyDelete
  2. Minggu 2 dah Kena block!!! Arghhh

    ReplyDelete
  3. Tolong Upload semula minggu 2..Already remove :(

    ReplyDelete
  4. upload semula untuk minggu ke 2 admin..thanks a lot :)

    ReplyDelete
  5. Minggu 2 asl Not Found? Sedihnye.. :(

    ReplyDelete
  6. minggu ke 3 bila na upload admin?

    ReplyDelete
  7. MINGGU 3 DH KENA BLOCK! X SEMPAT AKU NAK DOWNLOAD! PLIZ KINDLY REUPLOAD!

    ReplyDelete
  8. Tk boleh tengok pun

    ReplyDelete
  9. m m mm m m m m m m m

    ReplyDelete
  10. minggu 4 could not connect. alahai sedihnyaa :(

    ReplyDelete
  11. aku dah agak dah , mesti kene remove punye lah

    ReplyDelete
  12. admin.... upload la video kat dailymotion....
    confirm tak hilang citer....

    ReplyDelete
  13. minggu 5 x de ke?

    ReplyDelete
  14. naper xleh tgk...

    ReplyDelete
  15. astro mmg problem la...dia g deleted video yg org dah upload dalam youtube,semua maharaja lawak mega 2012..dah tinggal cikit je...

    ReplyDelete
  16. nape xleh nak skip add yg 2nd time tu?ada tulis..please enable cookies in your browser..ape tu?x fhmlh..sblm ni xde pn mcm tu..sape2 yg tau please explain....

    ReplyDelete
  17. Knp minggu 7 upload sampai 13 part tlg upload balik mcm sebelumnya.
    Jozan part 1 takde

    ReplyDelete
  18. Hadiah games PERCUMA

    https://epicfreeprizes.com/?ref=1973572

    ReplyDelete
  19. npe minggu ke 8 part 1 smpai part 13 xlh nk tgok kna block dh ke T:poop:

    ReplyDelete
  20. mane yg full untuk minggu ke 8...x nk yg part2...takut ade yg tertggl..

    ReplyDelete
  21. Cepat lah full version...Come on do it fast

    ReplyDelete
  22. thanks sebab buat blog mcm ny..siyes aq sokong seratus peratus

    ReplyDelete
  23. Admin nape xde download version.... Huhu

    ReplyDelete
  24. jozan pling lwak kot, ska tgok dia buat lwak wlau pun mharaja lwak dh hbis kn =(

    ReplyDelete

*site temporarily under maintenance. external links might not work

nrelate