*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Mimpi Cinderella Episod 01-13 (akhir)

Mimpi Cinderella Episod 01-13 (akhir)

Tonton Online mimpi DRAMA cinderella slot lestary tv3 full movie
Sinopsis Mimpi Cinderella
Mengisahkan Saleha (Eina Azamn) yang selalu dibuli ibu tiri(Sharifa Shahora)  dan 2 adik tirinya di kampung, Iza dan Ita. Saleha mengimpikan hidup senang di bandar, dia kemudian dapat bekerja dengan cik Lorna (Zarina Af). Lorna tak suka gaya Saleha yang masih kekampungan, dan mengupah pembantunya Lokman untuk mengubah penampilan Saleha.

Adakah Saleha akan berjaya tinggal di bandar dengan senang lenang, dan dapatkah dia bertemu dengan lelaki pujaan yang kaya raya.

Tonton Online:
MIMPI CINDERELLA EPISOD 01 - (tonton online)
MIMPI CINDERELLA EPISOD 02 - (tonton online)
MIMPI CINDERELLA EPISOD 03 - (tonton online)
MIMPI CINDERELLA EPISOD 04 - (tonton online)
MIMPI CINDERELLA EPISOD 05 - (tonton online)
MIMPI CINDERELLA EPISOD 06 - (tonton online)
MIMPI CINDERELLA EPISOD 07 - (tonton online)
MIMPI CINDERELLA EPISOD 08 - (tonton online)
MIMPI CINDERELLA EPISOD 09 - (tonton online)
MIMPI CINDERELLA EPISOD 10 - (tonton online)
MIMPI CINDERELLA EPISOD 11 - (tonton online)
MIMPI CINDERELLA EPISOD 12 - (tonton online)
MIMPI CINDERELLA EPISOD 13 - (tonton online)

*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

39 comments:

  1. admin tlong cpat skit uplord cerita nie... thx..

    ReplyDelete
  2. bila boleh tengok episode 8 ?

    ReplyDelete
  3. Tolonglah upliad episode seterusnya. Tak sabar ni.

    ReplyDelete
  4. Setiap hari apa admin upload new ep? saya tak sabar nak tngk ni..

    ReplyDelete
  5. admin again pls upload episode 9, thank you......

    ReplyDelete
  6. bile admin nak upload ep 9..x sbar lar nak tgok..x sbr ni..thankiu :)

    ReplyDelete
  7. dear admin. Cerita ini dimainkan setiap hari apa ya?

    ReplyDelete
  8. bila boleh tgk episod 10...

    ReplyDelete
  9. kenapa heroin cerita ni macam gedik semacam je? macam tak natural.

    ReplyDelete
  10. Bile episode 10 keluar

    ReplyDelete
  11. how to remove iklan giant voucher tu..???dah bnyk kali tekan close pun x boleh..

    ReplyDelete
  12. mana episode sepuloh pls laaaaaaaaaaaaaaaaaaa cepat

    ReplyDelete
  13. upload la cepat cepat ,

    ReplyDelete
  14. admin mana episod 10 plzzzzzzz nk nengok ;(

    ReplyDelete
  15. mau tgk episod 10..:( erghhhh couldn't find anywhere.. hope it'll come out asap..

    ReplyDelete
  16. Apekehel la lmbt sgt update...huh mnympah jd nyer

    ReplyDelete
  17. episode 10 pleasseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee admin!

    ReplyDelete
  18. eh, menyampahnyer ngan admin!!!!!! episod 10 mane oi??? aku bkk page ni hari2 kot, mule2 ckap 29/11. tp Xde2 pon! bengong! da la tgah geram ni, mule ar nak mencarut kt sini ha!!!!!!!! cepotla upload, ntah pape je tbe2 ckp on air next week plak!!! ape kes??? BENGONG!!

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum dan selamat sejahtera

    buat pengetahuan anda smua episode 10 tak keluar lg kt tv.sbb haritu ada lintas langsung perhimpunan UMNO.

    harap maklum

    ReplyDelete
  20. bengong org dah tolong upload lagi nak kecoh.x tengok tv ke apa.admin ada cite korea & japan movie & drama x kalau leh yang sarikata bm macam ntv7 @ tv8.baru syok sikit tengok.

    ReplyDelete
  21. Show some manners la. Kau tgh geram abe kau nk kna lps kat org ah??? Budi bahasa kau mane?? Aiyooo ppl nowadays so rude!!!

    ReplyDelete
  22. haha,,yang mintak upload cepat tu bodo. Tv3 pun tak tayang kan lagi...admin sabar ok.

    ReplyDelete
  23. kalau lepas dah ditayangkan kat tv, bila blh uploadkan kat ceritamaster, admin ?

    ReplyDelete
  24. Aku dah x sabar ni.... Ep 11 plak... Kalau aku la bapak saleha tu, lama aku dah ceraikan mak tiri kejam gila tu...

    ReplyDelete
  25. samalah. kalau aku pun ceraikan. ishh. geram jugak tgk saleha ni lurus sangat. haihh. nasib baik cerita je.

    ReplyDelete
  26. admin...sori ye... aritu tkasar bahasa..

    ReplyDelete
  27. mana episode 11 apa terjadi kat saleha cedera ke dia kerana nak selamatkan emel hmmmm?

    ReplyDelete
  28. the drama was so bored and don`t bother coz it just opinion

    ReplyDelete
  29. tak sabar tak sabar tak sabar >_<

    ReplyDelete
  30. mana ops 11 lambat kemut lak tu

    ReplyDelete
  31. akulah mcm ni x boleh jadi ni admin upload semual senag habis cite hahahah......

    ReplyDelete
  32. thanks for episode 11...sweet nyer...suka3..thanks admin..

    ReplyDelete
  33. x sbr nx tgk episod 13 ape jadi ek bile dye mrh2 mcm tu kat emir... x sbr nye..... thanks admin...

    ReplyDelete
  34. Bagus Bapak Saleha Ceraikan Jak Isteri Nyer...Geram Lak Aku Nengok Nyer...HuHuHu

    ReplyDelete
  35. bila episod akhir bleh kluar??

    ReplyDelete
  36. Thank you so much for the upload! Dpt juga tgk crite dia mcm mane..best crite ni sweet.. Sampai nk nangis hehe

    ReplyDelete