*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Juvana The Movie Full Movie

Juvana The Movie Full Movie

Sinopsis Filem Juvana The Movie Full Movie
Filem Juvana merupakan kesinambungan daripada drama TV popular Juvana yang telah disiarkan di TV3 dan memenangi Anugerah Drama Rantaian TV Terbaik Anugerah Skrin 2011. Filem Juvana memaparkan kisah Botak, Apek, Ayam, Kicap, Komeng, Panjang dan Daim setelah Wira Bakti ditutup. Daim yang telah dibebaskan cuba memulakan kehidupan baru dan menyambung persekolahannya. Namun, sejarah hitam hidupnya tidak memberi laluan mudah untuk Daim membina hidup baru. Botak, Apek, Ayam, Kicap, Komeng dan Panjang telah dipindahkan ke sebuah sekolah juvana lain iaitu Sekolah Indera Sakti untuk meneruskan tempoh hukuman mereka. Di sekolah baru itu Botak mula akrab dengan Apek serta yang lain. Namun, mereka menjadi sasaran Lan Todak, ketua samseng sekolah itu hingga mencabar semangat setia-kawan di antara mereka.

Pelakon Juvana The Movie
Johan Asari-Botak, Zahiril Adzim-Daim, Syazwan Zulkifli-Apek, Sharnaaz-Lan Todak,
Syafie Naswip-Jamal , Adlin Aman Ramlie-Tuan Ali, Idzham Ismail-Panjang, Adam Shah-Ayam,
Khairul Mohamed-Komeng, Megat Farzeril Faiz Bin Megat Razak-Kicap, Shera Aiyob-Sara,
Sara Ali-Juriah, Rahhim Omar-Pengetua.

Pengarah: Faisal Ishak Syarikat
Penerbit: Juita Viden Sdn Bhd , Filmscape Sdn. Bhd.

Trailer Filem Juvana


Tonton Online Filem Juvana Full Movie
youtube: klik sini
vimeo  : klik sini
dailymotion: klik sini
download : klik sini

*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

36 comments:

  1. bile boleh tgk ni ?

    ReplyDelete
  2. lamanya menanti...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. thanks admin ,, cpt2 lah upload kat dailymotion

    ReplyDelete
  6. Asal lah Adfly ni menyibuk sangat... ask to wait but no number coming out. Normally there's a 5 seconds counting. Ni langsung tak ada... macam mana nak tengok

    ReplyDelete
  7. aku elok jewp .. :D

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Cerita ni best (y)
    Sharnaaz cool :)

    ReplyDelete
  10. boleh tak tolong download kan filem kartun di chenel astro ceria, astro disney xd dan saluran disney yg lain yang berbahasa melayu

    ReplyDelete
  11. as salam kenapa idm tray tak kuar ye?

    ReplyDelete
  12. macam mana nak download??

    ReplyDelete
  13. Craziest film I've ever watched :) x

    ReplyDelete
  14. Jujuj Berkata babi ialah sakai...

    ReplyDelete
  15. macam mana nak download

    ReplyDelete
  16. nape adf.ly tak leh buka

    ReplyDelete
  17. cam mane nk tgok ..?? xleh pon

    ReplyDelete
  18. Sial la korang nk bagi kita org tngok ceta wayang ke korang nk buat wayang..hampehh langsung xbleh tngok...ipad ipad kejadah dia ipad..mnyesal aku join..(angin 1bdn) :-) hehee

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. mcam mane nk download??!!

      Delete
  20. bagus largh ade laman web nih senang nk download cite x yah beli cd....

    ReplyDelete
  21. alamak aii x yh maki2 der ni syukur lh admin nk update kn citer2 best ...

    ReplyDelete
  22. citer juvana pling seram lan Todak haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cam ne nak tgk cite nie ? tak dpt pon

      Delete
  23. admin..filem kerat 14 n hantu kak limah xad ka??boh sat..nk tgk..terlepas la..student..huhu
    tQ admin.

    ReplyDelete
  24. apasal krdt aku kna tolak plk ni..30 hengget plk tu..cm sial la..

    ReplyDelete
  25. camne nak tengokjuvana niy , adess !

    ReplyDelete