*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Istanbul Aku Datang Full Movie

Istanbul Aku Datang Full Movie





Sinopsis filem Istanbul Aku Datang

Istanbul Aku Datang mengisahkan pelajar kolej, Lisa yang mahu membuktikan dia mampu menjadi isteri baik kepada tunangnya. Ia termasuk sanggup terbang ke Istanbul untuk bertemu tunangnya yang mengikuti pengajian dalam bidang perubatan di sana.

Dalam pengembaraannya di Istanbul, Lisa dapati bukan mudah mencari cinta sejati hinggalah dia bertemu dan jatuh hati dengan seorang artis yang menetap di sana.


Istanbul aku datang merupakan filem yang diarahkan oleh Bernard Chauly yang dibintangi oleh pelakon utama seperti Lisa Surihani,Beto Kusyairy,Tomok,Aizat dan ramai lagi.Pembikinan filem ini 100% di Istanbul,Turki.Filem ini juga dijangka menemui penonton pada tahun 2012 yang berkonsep romantik komedi.

Tonton Online:
KLIK SINI



*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

51 comments:

  1. best gler la cite nie.. :D

    ReplyDelete
  2. ble dpt dload movie nh...cepat laaa

    ReplyDelete
  3. abby ismail suke sgt citer nih...-,-''
    hrp xduk mesia je..

    ReplyDelete
  4. dari ari lg .....duk akan datang je

    ReplyDelete
  5. tak boleh bukak , asyik kelua bnde yg same je ! mcm damn

    ReplyDelete
  6. lambat gila upload...cita ni dh lama dh kt paggung...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum... :D how to download this movie??

    ReplyDelete
  8. best gle dowh cte ni..but ending mcm..hmm..

    ReplyDelete
  9. please wait smpai sudah ni pehal.. nak tgk.. :'(

    ReplyDelete
  10. haih... x leh tgk pon... pls wait pls wait... jadah..

    ReplyDelete
  11. xleh nk tgk la..dok sruh WAIT je..cam jadah!!

    ReplyDelete
  12. jadah ape ni please wait je memanjang

    ReplyDelete
  13. aku bleh tngk.. tapi bkn kt sini la :P

    ReplyDelete
  14. kenape dia tulis please enable your cookies browser? :(

    ReplyDelete
  15. bro asal second skip xrunning second die?
    die tulis "Please enable Cookies in your browser" pulak

    ReplyDelete
  16. adf buat hal. tunggu kejap lagi okay lah tu.

    ReplyDelete
  17. huwaaaaaaaaaa xblh bukak pon...
    da brp kali ref da niii....

    #tataw brp lama nk kne tggu :'(

    ReplyDelete
  18. knp kua ni "Linkbucks Scheduled Maintenance.

    We will be back in about 15 minutes. Thanks!" ????

    tuggu da lebih 15 minit da ni :(

    ReplyDelete
  19. finally..ak dh bleh tgk la..:0



    fuckoff..

    ReplyDelete
  20. Yeay! Dah dpt tgk! Suka ms scene azad gaduh ngan 'awak' pastu dian plak gaduh ngan gf arab azad... Huhu...

    ReplyDelete
  21. cm ne nk tgk...xdpt bukak pun

    ReplyDelete
  22. Da ulang tgk cerita ni 2 kali.. Best! Very light n klakar.. Hilang stress.. IFA

    ReplyDelete
  23. haiyaaaaaaa.... apa suda jd..???
    dah berhari2 stuck ni..??
    xdpt tgk cite ni lg.. hurmmm :(

    ReplyDelete
  24. best sangat.. terbaik le film ni.... semua cantik.. suka sangat ngan beto ... :) .. lisa comelnya ... tomok sesuai sangat ngan watak tu.... boleh dikatakan semuanya terbaik le... dari semua persepsi... hihi Love istanbul aku datang.. :)))))

    ReplyDelete
  25. aik ari tu laju je..nape arini xdpt bkk langsung?

    ReplyDelete
  26. macam mana nak download?

    ReplyDelete
  27. cmne nk download ah ?

    ReplyDelete
  28. Best cerita ni , tapi ending macam apa je .

    ReplyDelete
  29. ok la tue ending dia kawen ngn Haris..daripada dia kawen ngn Azad yg kata Dian tu dah rewang & jalang....sapa yg nak laki mcm tu..

    ReplyDelete
  30. Love it <3 so sweet :))

    ReplyDelete
  31. Patah seribu hatiku.... hahah :) cerita best !!

    ReplyDelete
  32. semalam boleh tgk p hr nie x leh plak.... adoiiiii~

    ReplyDelete
  33. haha...best....3x tgk tanpa skip....hahaha

    ReplyDelete
  34. heheh..best gak citer ni.mmm..korang tengok tak lisa berlakon..bagus lisa berlakon..klau rozita che wan yg berlakon ramai yg tengok..bukan apa nak tengok tetek rozita yg besar tu..hehe..titik air liur aku dibuatnya..

    ReplyDelete
  35. apehal ni kejap boleh tgk..kejap tak blh....

    ReplyDelete
  36. pppeeerrrrgggghhhhhh.....lembab gyle....nk kate intenet aq buat hal x...unifi kowt...smlm bru byar.....

    ReplyDelete
  37. good movie....but the scenery yg ditunjuk tak berapa indah dari yg sebenar. Among places i.e london, paris, new york, cape town, venice that I have been, Istanbul is the best place that I have visited. Really cool!! You should go guys...

    ReplyDelete
  38. Senangnye bila Ada cerita master

    ReplyDelete
  39. bestnyer cer nie...xoxo D :PUBLISH..!

    ReplyDelete
  40. cmne mao download .. bole tngok crite dye jep , na download x bole , sbenanye bole ew x download ne ha ! bengang2

    ReplyDelete
  41. Always jam....ke apa eh..?

    ReplyDelete
  42. Crite best! Sweet pula tu.. :)

    ReplyDelete
  43. emmm tak bestnye...

    ReplyDelete