Tipu Kanan Tipu Kiri Full Movie


Tonton online full streaming filem Tipu Kanan Tipu Kiri.
Sinopsis Tipu Kanan Tipu Kiri :-
Rudy (CHIRISTIAN SUGIONO), seorang jejaka kacak dan tampan, memiliki segalanya, termasuk seorang isteri yang jelita, Wulan. Wulan (TITI KAMAL) seorang penyanyi terkenal di Indonesia. Malangnya, di dalam syarat-syarat kontrak Wulan dengan syarikat rakamannya, dia tidak dibernarkan berkhawin.

Untuk menyembunyikan perkahwinan mereka, Rudy dan Wulan berpindah ke Malaysia. Apabila semua gadis di pejabat barunya terpikat dengan Rudy, Rudy dengan tidak sengaja berkata yang dia sudah beristeri. Remo (HANS ISAAC), boss Rudy yang cerewet bersama isterinya, Lina (CATHERINE WILSON), yang suka jaga tepi kain orang, ingin bertemu isteri Rudy. Mereka menjemput Rudy bersama isterinya ke satu majlis. Akhirnya Rudy tidak dapat mengelak dari menghadiri majlis tersebut.

Dengan bantuan rakan kerjanya Mr. Fix (AZWAN ALI) , Rudy ‘menyewa’ seorang penayanyi baru, Sarah (NATASHA HUDON) untuk berlakon sebagai isterinya buat satu malam. Tidak lama kemudian, Rudy terperangkap dalam jerat penipuan di mana dia terpaksa menyorokkan kebenaran dari semua orang dalam hidupnya. Terjadilah kekeliruan, suasana kelam-kabut dan situasi lucu.

Tajuk Filem: Tipu Kanan Tipu Kiri

Pengarah:Sharad Sharan

Penerbit: Astro Shaw Sdn. Bhd. , Metrowealth Movies Production Sdn. Bhd.

Dipawagam: 16 Oktober 2008

Pelakon Tipu Kanan Tipu Kiri :
Christian Sugino
Titi Kamal
Hans Isaac
Datin Natasha Hudson
Catherine Wilson
Azwan Ali
Sazzy Falak
Fauzi Nawawi
R. Madhavan
Doremon @ Shida
Razif Zin

Trailer:
Tonton Online:
KLIK SINI

No comments:

Post a Comment

*site temporarily under maintenance. external links might not work

nrelate