Drama Vanila Coklat Episod 01-13 (Akhir)


Tonton Online Full Movie Streaming Vanila Coklat Episod 1-13
Sinopsis Vanilla Coklat :
Cerita ini bermula mengenai seorang pelajar perempuan dan pelajar lelaki yang menuntut di sebuah kolej yang sama, malangnya mereka berdua ni saling benci membenci. Akhirnya mereka berdua ini dipaksa jugak berkahwin walaupun saling tidak suka antara satu sama lain.
Demi menjaga hati keluarga masing-masing, mereka terpaksa bersetuju untuk di satukan kemudian timbul pula satu perjannjian di mana perhubungan suami isteri mereka di tetapkan hanya untuk 6 bulan sahaja.
Apa kesudahannya , adakah mereka berdua ni akan bercerai kelak atau mereka akhirnya mulai jatuh cinta antara satu sama lain?


Tonton Online:
EPISOD-01      EPISOD -06    EPISOD-11
EPISOD-02      EPISOD -07    EPISOD-12
EPISOD-03      EPISOD-08     EPISOD-13 (Akhir)
EPISOD-04      EPISOD-09
EPISOD-05      EPISOD-10




33 comments:

  1. episod 2 x de kew ?

    ReplyDelete
  2. papa i love you full movie x de kew ?

    ReplyDelete
  3. CERITA KOREA XDE KER....PRINCESS HOUR KE BOY OF FLOWER KE.........

    ReplyDelete
  4. Knp ea cerita vanila coklat episod 6 x boleh tgk??

    ReplyDelete
  5. CeritaMaster... Bila nak upload epi 8? Da tak sabar nih... :P ;D

    ReplyDelete
  6. sume citer dah di provate kan kot.. tak best dah...

    ReplyDelete
  7. la..knp byk cite dah kne private??

    ReplyDelete
  8. Please un-private cerita Vanila Coklat

    ReplyDelete
  9. bile episode 10 naq kuar nie ???!!!

    ReplyDelete
  10. knpe private kann ? hmm . tak best lahh . nakk tgk episod 9 . :( tak sempat tgk kat tv :(

    ReplyDelete
  11. kenape nie???x smpat larh na tngok at tv...at sni je yng ley tngok..tong larh..

    ReplyDelete
  12. lmbtnye episode 10 nk kuar..biasanye sehari slps d tayang kt tv3 dh kuar.. :(

    ReplyDelete
  13. episode 2 xleh tgk..sedihnya...

    ReplyDelete
  14. jgnlah private an citer vanilla coklat....plisssss :(

    ReplyDelete
  15. knp x blh tgk episod 10 :(

    ReplyDelete
  16. Episode 10 xleh tengok pun.. :(

    ReplyDelete
  17. kenapa dah x leh tgk semua ek

    ReplyDelete
  18. npe xleh tgok...baek xyah msukknn..

    ReplyDelete
  19. cptla episod12........

    ReplyDelete
  20. combian Semua Episode Please ...

    ReplyDelete
  21. wey mane episod12 niiiiii..lmbt gileeeeeee

    ReplyDelete
  22. Apasal Episode 12 Private nie !!

    ReplyDelete
  23. asal xboleh tgk episod12!!!!!!!mslh gile!!!

    ReplyDelete
  24. Asl ah tkbole tengok ep 12 ???? Grrrrr.

    ReplyDelete
  25. tuh lah. asal tak boleh tengok ep 12???

    ReplyDelete
  26. Asal Episod 12 Taq Leh Tgk . . ! !

    ReplyDelete
  27. Asal episod akhir tkleh tngok sial ? -____-

    ReplyDelete
  28. nape byk episod da ta bley tgok..???!!!!!!
    pliz unprivate kn.......

    ReplyDelete
  29. macm mane nak download?

    ReplyDelete
  30. Tengok pada sinopsis pon ikut cerita Full House.. keh3

    ReplyDelete
  31. Harap Buat dalam satu file (13 Episode) dan TORRENTkan BOLEH tak?

    ReplyDelete
  32. Cuba kira berapa kali orang comment di atas tak boleh tengok citer tu???buat torrent semua boleh tengok syarat siap download...

    ReplyDelete

*site temporarily under maintenance. external links might not work

nrelate