Lu Pikir La Sendiri Full Movie
Tonton Online Full Streaming Filem Lu Pikir La Sendiri The Movie

Sinopsis Lu Pikir La Sendiri The Movie:
Mengisahkan tentang mengejar impian, kerjaya dan cinta. Nabil (Nabil Raja Lawak) dan Natasya (Puteri Sarah) merupakan pasangan yang berbeza dari semua perkara. Mereka seperti dua garisan yang tidak mungkin bertemu di dalam kehidupan ini untuk melayakkan mereka bercinta. Mereka mempunyai pandangan hidup yang berbeza kerana seorang di universiti dan seorang lagi terpaksa bekerja menyara diri dan keluarga. Walaupun mereka berdua ibarat garisan yang tidak mungkin bertemu, tetapi takdir menentukan segalanya.
Pada pertemuan yang pertama sahaja mereka sudah tidak sefahaman, bertengkar dan bergaduh. Cinta yang tidak diungkapkan menimbulkan salah faham yang berterusan dan berpanjangan. Apakah kesudahan mereka? Siapakah dahulu yang melafazkan kata cinta? Siapakah Kumpulan Meet Uncle Hussein di dalam cerita ini? Apakah kelainan pada watak-watak yang dibawa oleh pelakon-pelakon hebat tanah air seperti Amy Search, Vanida Imran, Faizal Tahir, Mila AF5, Aziz M. Osman dan lain-lain yang turut terlibat di dalam filem ini? Untuk mengetahui selanjutnya, nantikan kemunculan filem ini di pawagam berhampiran anda.
.

Tajuk Filem:
Lu Pikir La Sendiri The Movie

Pengarah:
Aminah Rhapor

Penerbit:
SDAF Pictures (M) Sdn. Bhd
Dipawagam:
11 Februari 2010
Pelakon Filem Lu Pikirlah Sendiri De Movie:
Nabil, Puteri Sarah Liyana, Qazem Nor, Syarif Bulya, Zizan Raja Lawak, Faizal Tahir, Tasha, Amy Search, Mila, Vanidah Imran.


Trailer :


Tonton Online :
KLIK SINI

1 comment:

  1. link da kne terminate. plz upload smula :)

    ReplyDelete

*site temporarily under maintenance. external links might not work

nrelate