*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Budak Pailang Full Movie

Budak Pailang Full Movie

Sinopsis Budak Pailang:
Budak Pailang, sebuah filem remaja aksi yang memaparkan realiti kehidupan budak budak Pailang. Perkataan PAILANG di sini membawa kepada cerita BADRUL (Aeril Zafrel) yang merupakan seorang samseng, jahat, dan suka membuli. Mangsa yang paling mereka suka kenakan adalah RODI (Nizam) yang nerdy dan lemah. Namun, Rodi yang sudah tidak tahan dibuli telah mengupah geng Budak Nakal untuk memukul Badrul dan kawan kawannya. Geng Budak Nakal terserempak dengan Badrul yang sedang mengorat SHE (Wawa Zainal) dan mula membelasah Badrul. Badrul cedera teruk kerana cuba melindungi She. Bermula daripada kejadian tersebut, She dan Badrul mula menjalinkan hubungan cinta. Dirumah, Badrul lebih bersikap mendiamkan diri dan membiarkan apa sahaja yang dibebelkan oleh maknya, ESAH tanpa sebarang reaksi. Dek kerana sudah tidak tahan hidup dalam kemiskinan, Badrul mula melibatkan diri dalam dunia dadah dan menjadi anak buah kepada ALEX (Zul Handy Black), seorang pengedar dadah yang terkenal. Kehidupan Badrul berubah menjadi senang lenang dan kaya. Sehinggalah Badrul kematian seseorang yang sangat disayanginya. Badrul mula sedar diri dan mahu berubah namun banyak halangan yang menghalangnya. Siapakah yang terkorban? Dapatkah Badrul berubah meninggalkan hidupnya yang pailang dahulu?

Pengarah
Hashim Rejab

Lakonan:
Aeril Zafrel,Wawa Zainal,Zalif Sidek,Epy Raja Lawak,Zul Handyblack,Maimon Mutalib,Din CJ

DVDrip   -klik sini
SDTVrip - klik sini


*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

9 comments:

  1. tq bro for upload gambar kurang kuality sikit tapi ok la dari x da@@

    ReplyDelete
  2. Haha nasib baik tak tgk kat cinema hari selasa kelmarin, kalau tak rugi je. Thanks admin <3

    ReplyDelete
  3. tonton english movie online di http://movieazz.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. macam mana nak download movie ni

    ReplyDelete
  5. cm ne nk play nie >.<

    ReplyDelete
  6. mmg trbaik ar...thnx 2 admin coz upload cter nie...keep it up...

    ReplyDelete