*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Setia Hujung Nyawa TV3 Episod 01-28

Setia Hujung Nyawa TV3 Episod 01-28


SINOPSIS DRAMA SETIA HUJUNG NYAWA SLOT AKASIA TV3 
ADAPTASI NOVEL  karya Fatin Nabila: 
Mengisahkan kehidupan Zain yang berubah sekelip mata setelah ditinggalkan kekasihnya, Sofea, seminggu sebelum berlangsungnya majlis perkahwinan mereka. Demi menjaga maruah keluarga dari dicaci orang, ibu Zain iaitu Datin Adibah mengambil keputusan untuk menyatukan Zain dengan Ersalina yang merupakan anak gadis kepada rakannya, Puan Haliza.
Meskipun di pandangan mata kasar Datin Adibah pertolongan yang dihulurkan oleh Puan Haliza nampak mulia, namun hakikatnya Puan Haliza mempunyai agenda tersendiri apabila dia ingin menggunakan Zain sebagai pak sanggup untuk menutup dosa Ersalina yang kini sedang hamil anak luar nikah bekas kekasihnya.

Pada awal perkahwinan, amat sukar buat Zain dan Ersalina menyesuaikan diri. Tambahan pula Ersalina masih bersikap keanak-anakan manakala Zain pula seorang yang tidak penyabar. Meskipun mereka tidak tidur sekatil dan sering berselisihan faham, namun mereka akan berlagak seperti pasangan romantis di hadapan keluarga masing-masing.

Setelah dua bulan berkahwin barulah Zain dan Ersalina mencapai persefahaman dan cinta mula berputik di antara mereka berdua. Tetapi belum sempat menikmati kebahagian rumahtangga, rahsia kehamilan Ersalina terbongkar apabila dia mengalami keguguran. Zain amat kecewa dan mula melayan Ersalina seperti sampah. Maka bermulalah babak baru kesengsaraan hidup Ersalina.

Sementara itu, Datin Adibah yang tidak menyangka Ersalina tergamak menjadikan Zain sebagai pak sanggup telah menghalau Ersalina dan menghasut Zain untuk menceraikan isterinya. Malah Datin Adibah juga telah memperkenalkan Eriza kepada Zain. Adakah Zain akan terus setia pada Ersalina atau cintanya akan beralih arah pada orang baru iaitu Eriza? Apakah kesudahan bagi cinta Zain dan Ersalina?

Tonton Online:
Setia Hujung Nyawa Episod 01 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 02 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 03 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 04 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 05 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 06 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 07 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 08 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 09 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 10 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 11 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 12 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 13 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 14 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 15 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 16 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 17 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 18 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 19 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 20 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 21 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 22 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 23 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 24 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 25 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 26 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 27 - klik sini  dailymotion: klik sini
Setia Hujung Nyawa Episod 28 - klik sini  dailymotion: klik sini (episode akhir)

*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

349 comments:

  1. tq admin....ep17!!! tabik rosyam nor & partner lah. best citer nie..

    ReplyDelete
  2. saya suka sangat cerita nie....
    saya nak download cam ner?

    ReplyDelete
  3. Terima kasih admin.... :)

    ReplyDelete
  4. thanks admin!! so fast today!!

    ReplyDelete
  5. Yeayyy baru sudah layan ep18.. Tq admin! Jasamu dikenang hehe.. Waah senyap semua ye bila tuan rumah upload cepat :D

    ReplyDelete
  6. thanks admin .. episod 18 sunggguh awal hari ni . tak perlu tertunggu tunggu macam biase .

    ReplyDelete
  7. Nape xble bka pn.mmg kna enter no phone dlu ke?

    ReplyDelete
  8. mcm mna lh nk download....trleplh pulk episode 17 ngn 18 nieee... ermmmm... dh lh cite niey best.... rugiii gile sapa x tengok....

    ReplyDelete
  9. Iqram eksen cute..

    ReplyDelete
  10. yes, episode 19 dh keluar :D

    ReplyDelete
  11. tak leh nak tengok episode 19..hujan....huhuu

    ReplyDelete
  12. iqram cute sangat! :D *melting*

    ReplyDelete
  13. cepatla upload episod 19. kat website tv3 tak bole tgk huhu :(

    ReplyDelete
  14. sepatutnye sekarang ni diorang dah bebaik n lina mengandung anak zain..tapi time dia mengandung,,zain ade kat hospital,,accident.. tapi xtau lah..kekadang tv tuka cite..pape pon njoi..hehe

    ReplyDelete
  15. teruja sngt ngan citer L nie....untk abg pukul 7mlm dinner ready....thanks abang sbb faham bini abg nie
    (masa nielah dapat tgk tv)

    ReplyDelete
  16. setia hujung nyawa lawaknya lagi2 wanita lelaki kena buli saja

    ReplyDelete
  17. ala perangai zain pun sama je cam isteri dye.. dye penah buat dgn awek dye dlu nama ekin

    ReplyDelete
  18. Alamak admin, bercuti ke? E20 takde? Tak macam semalam, huhuk...

    ReplyDelete
  19. Mana episode 20??

    ReplyDelete
  20. setia menunggu admin upload epi 20.
    agak2 dlm epi last nanti ada tak ayat ni? hahaha

    ‎"cinta yang halal, bukan terletak pada DVD Korea you sayang." kata Zain kepada El...#SetiaHujungNyawa#

    ReplyDelete
  21. ohh.
    stress.
    nk ep doplos.
    rindu kak bedah.
    huk aloh.
    poyo ahh.

    ReplyDelete
  22. mana episod 20 ni??

    ReplyDelete
  23. episod 20 priddy pls admin.. tv3 tok leh nenok ni.. :(

    ReplyDelete
  24. Penantian satu penyiksaan.. Tapi demi Ersalina, Zain Hakimi & Iqram... Tunggu pun tunggu la!! Episod 20!!!

    ReplyDelete
  25. admin tgh upload epsod 20 ke???

    ReplyDelete
  26. knp ep20 lmbt keluar ni admin...selalu pukul 10 dah boleh tgk

    ReplyDelete
  27. nmpak nyer el dah ad kwan yg memehami nyer..smpai kwan nyer berani membelasah zain sampai berdarah..waaa x sabor da nk tgok citer yg seterus nyer ni...hahahahha

    ReplyDelete
  28. dan sekarang mendownload full episode 1 to last episode hehehheh..bea lyan citer ni biler time jiwa kacau hahahha...

    ReplyDelete
  29. ala.... tgk d tonton lgi best arr!!

    ReplyDelete
  30. macam mana nk download last episode setia hujung nyawa??? ada link x ahmad sufyan????

    ReplyDelete
  31. admin tolonggggggg tak download la.......

    ReplyDelete
  32. macam mne nk download nie.Please

    ReplyDelete
  33. irritating sgt la si iqram tu!!! asal drama lain dr novel.. buat skt hati je!! n knape watak hadi jahat!!?

    ReplyDelete
  34. Mmg best giler arr cite ni...so no wonderla my freinds at office x sabar nk blk awal...
    5 starvi bg dkt drama ni...

    ReplyDelete
  35. lembing punye cerita , ade ke patut episode awal2 bru ajak kuar skli da "romen" sbb tu la kt taman time first2 jogging ngan mak dye , perempuan ni pitam , pastu bwk g klinik doktor bisik kt mak dye , yg perempuan ni ngandung , sbb tu kawin awal , lembing pnye cerita , noob .. nk tnjuk prempuan melayu zaman skrg cpt terpngaruh . hahahaha pui pui ..

    org diatas lembing . hahaa

    ReplyDelete
  36. dr episode 1-20..tggl ep 16,17 & 18 yg x download lg...sukee sg ctew nie!!

    ReplyDelete
  37. Kenapa lambAt sangat ni ?

    ReplyDelete
  38. upload episode yang latest

    ReplyDelete
  39. ADMIN , UPLOAD CRITA SETIA HUJUNG NYAWA EPISOD 21 CPT .. X SABO NK TENGOK...

    ReplyDelete
  40. ADMIN . MNTAK TLONG UPLOAD EPISOD 21 ... :D

    ReplyDelete
  41. cerita ni memang ade 24 episod je ke ?

    ReplyDelete
  42. maner kua lgi la las episode..tugu jela ni

    ReplyDelete
  43. episode 22 waaaa ni cter da kemuncak da ni..ad x yg tau episode ni

    ReplyDelete
  44. Tq admin dh upload ep 21...

    ReplyDelete
  45. klu nk download kn ader download mnager mcm ilivid, youtube downloadr...senang jer nk download...

    ReplyDelete
  46. kenape tak leh ep 21???

    ReplyDelete
  47. ADMIN KENAPA NIE EPISODE 17 - 21 TAK BOLEH BUKAK , TAK NAK KAWAN LA MACAM NIE

    ReplyDelete
  48. episod 22 please :))))) tak sabar nieee !!

    ReplyDelete
  49. admin episod 22 knp xupload lg...

    ReplyDelete
  50. mudah je nak donlot... install idm nnti time play video ade kua download video..

    ReplyDelete
  51. senang je nak donloat gune idm time play video klua link download..

    ReplyDelete
  52. Admin..kalau admin susun video2 yg baru je diupload to e latest saya rasa senang lagi org nak tgk atau download..kalau tidak kena cari from page to page utk video yg da updated..pandangan saya saja..dan juga skrg da takde notification by email for e latest upload frm admin..harap maklum dan trm ksh..

    ReplyDelete
  53. Admin..kenapa video tak ikut susunan seperti dulu..dan takde notification frm email..harap maklum dan trm ksh..

    ReplyDelete
  54. saya setuju dengan anisa itu lah ringkasan dan surat dan tersirat yang hendak di sampaikan. yang bagi komen pjg lebar tu agaknya tak faham ceta ataupun tak menhayati sebenar ceta kot, sebab memang betul pun persoalan dah terjawab semuanya....dan pasal bab mengandung tu saya mengandungkan anak pertama tak tahu pun saya telah mengandung sebab memang tak ada rasa apa pun bila perasan pun bila bendera merah tak tepat pada masanya itu je...then barulah rasa mual dan sewaktu dengannya...heheh

    ReplyDelete
  55. crt ni bess gila ahhhhhhhhhhhhhhhh.

    ReplyDelete
  56. nk yang latest...

    ReplyDelete
  57. memang citer setia hujung nyawa ni sampai kat episod 24 je ea???
    ^^

    ReplyDelete
  58. Bile nak upload eps 23 nie....pls xsabo nk tgk nie.

    ReplyDelete
  59. 23?!? pleaseeeeeeee!!!!

    ReplyDelete
  60. hah baru betul sampai eps28,,sblom ni 24 je..sbb tu cam pelik.. sbb diorang tak bebaik lagi, zain tak accident,, mummy tak tau rahsia el,, rahsia zain dgn ekin.. mcam2 lagi.. hehe.. tunngu je la.. :)

    ReplyDelete
  61. epsd 24 bila nk upload? :D

    ReplyDelete
  62. kalo ikutkan novel cerita ni( sy dh bc abis novel dia)si zain tu pon ada sejarah mengandungkn an dara org..tp tula kan darama2 adaptasi dr novel xkn sama dgn novel sbenar..so dr buat andaian apa ksudahan cerita ini..kita tggu jer..lg thrill, btol x..

    ReplyDelete
  63. eps 24 please....:(

    ReplyDelete
  64. iqram is irritatin!! da tk ikot jln cerita novel!!!

    ReplyDelete
  65. benci aaaa ikram tu...xfaham bahasa...annoying... -_-

    ReplyDelete
  66. : tak sabar nak tunggu part seturusnya... ♡♡♡

    ReplyDelete
  67. siapa tau ada brp episode sbnrnya? mati-mati ingatkan sampai 24 je -.-'

    ReplyDelete
  68. admin , saya nk mintak jasa baik admin nie . bleyh x admin tlong upload Tanah Kubur musim 6 episode 1 ? start hari ni kt astro oasis . tlong ehh admin . saya nk sngt tngk Tanah Kubur yg nie . :) tq ..

    ReplyDelete
  69. x sbr nk tengok ep28

    ReplyDelete
  70. Mcm mne nk download ? Takboleh ponn

    ReplyDelete
  71. eps 25 mne??tak sbar nk tgok ni.. please...

    ReplyDelete
  72. Admin boleh tak upload cerita baru dekat astro ria tajuk dia "jodoh" pls admin ? Saye teringin nak tgk cerita tu .. Pls ehk upload? Cerita tu setiap hari isnin 9 mlm gantikan dalam hati ada taman .. Boleh ehk admin? Upload cerita tu ? :( minggu depan?

    ReplyDelete
  73. Admin upload cerita baru kat astro ria tajuk nya "jodoh" upload tau ? :) thx

    ReplyDelete
  74. sya xbly bkk pape...xtw cena nx bkk...help pliszzz...ep 23

    ReplyDelete
  75. cita ni mmng sempoi arr

    ReplyDelete
  76. salam satu malaysia .... eeerrrmmm lama lagi kew nak tengok ersalina dangan zain hidup bahagia semula .... ?????? herm tak sabar ni .... hehehehe

    ReplyDelete
  77. BEST!!!!!!Nya cita ni. Syok sendiri saya. He he he Yg paling best, lakonan watak utama ('L' & Zain) paling best

    ReplyDelete
  78. cepat la uploadep 25.....plizzzzzzzzzzzzz....

    ReplyDelete
  79. cpt lah habes cite ni. nak tahu end cite ni. :)

    ReplyDelete
  80. sal plak episod 26 blom upload lg nih ... cpt arrr admin... plsssssssssss

    ReplyDelete
  81. ep 26 mne....hehe

    ReplyDelete
  82. admin.. episod 26 pleaSE........

    ReplyDelete
  83. knapa half way stuck yea...

    ReplyDelete
  84. Serious hadi tu irritating gile..

    ReplyDelete
  85. Assalamualaikum tuan admin bukan tak nak download tv3 satu nya kalau kongsi LAN kat office mesti ada yang sangkut sangkut dan boss ada kat office. Masa kerja kena lah bekerja dengan bersungguh-sungguh. Kita ni di bayar buat kerja bukan tengok drama. Jangan marah ye

    ReplyDelete
  86. best lah cerita ni x sabar nk tau kesudahannya

    ReplyDelete
  87. ayat yg slalu dgr hampir tiap episod..

    "abg dari mana, abg caril el lagi eh?
    cukup2 lah tu bang..
    kesian dekat El.. dia tak bersalah!.."


    ReplyDelete
  88. ayat yg slalu dgr hampir tiap episod..

    "abg dari mana, abg caril el lagi eh?
    cukup2 lah tu bang..
    kesian dekat El.. dia tak bersalah!.."


    ReplyDelete
  89. weiii!! nak tanye......episode setia hujung nyawe nie last episode dia 28 ke?

    ReplyDelete
  90. sy cuba pkaikeepvid tp xboleh dload pon??

    ReplyDelete
  91. bila nak kuar ep 27??erghh

    ReplyDelete
  92. Every saint has a past and every sinner a future.
    St Augustine quote

    ReplyDelete
  93. Every saint has a past and every sinner a future.
    St Augustine quote

    ReplyDelete
  94. mcm nie lah isteri mithali, setia pd suami tercinta...

    ReplyDelete
  95. mcm nie lah isteri mithali,setia pd suami tercinta...

    ReplyDelete
  96. There is no saint without a past, no sinner without a future.”

    St Augustine quote

    ReplyDelete
  97. Kenapa dgn zehra tadi...kena pukul dek hadi ? Tak faham scene tadi...sapa2 tlg explain

    ReplyDelete
  98. Yes! Dah nak habis. For sure happy ending as always.. Enjoy the last episode tomorrow, admin download earlier ok, thanks.

    ReplyDelete
  99. best lar cerite nieee

    ReplyDelete
  100. http://tashaqisha.blogspot.com/2013/02/setia-hujung-nyawa.html

    ReplyDelete
  101. kenape ep 26 x abis...

    ReplyDelete
  102. Episod last please upload cpt2 k admin...

    ReplyDelete
  103. nti tlg upload ye yg episod 25 semula sbb tak ley download ..

    ReplyDelete
  104. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  105. lambatnya upload ...

    ReplyDelete
  106. Asal epsd 24//25 tak blh dwld? hmmm youtube nii. :(

    ReplyDelete
  107. dah habiss.. nantikan setian hujung nyawa 2.. tungguuuu!!!
    ikran will be back! :p ekeke

    ReplyDelete
  108. done 28 ep... thanks admin ^_^

    ReplyDelete
  109. best memang best.. tp np last episod baru tembelang zain pecah :(.. lau x.. L plak main peranan :D mesti best an :)) hahahha (gelak kejam)

    ReplyDelete
  110. Dugaan yg datang perbagai rintangan berakhir dgn kebahagian... love this show so much... suka tgk L dgn Zain...

    ReplyDelete
  111. knape epsd akhir x boleh download? :(

    ReplyDelete
  112. mf knp episode 24 xleh download smpy abis ek?

    ReplyDelete
  113. knp episode 24 xleh download smpy abis ek??

    ReplyDelete
  114. Ending best. Suka tgk Zain & El.

    ReplyDelete
  115. best lah ceritanya tebaik!!!!!!!

    ReplyDelete
  116. camne nak tgk.cerita ni.shn.kena daftar dulu ke.

    ReplyDelete
  117. heee sayang sik nanga cita ya

    ReplyDelete
  118. episod 27 kenapa takde suara ?? :(

    ReplyDelete
  119. best giler tengok citer ni....

    ReplyDelete
  120. seronok siot citer tu.... <3

    ReplyDelete
  121. tq cerita master sebab tolong upload citer ni best sangat
    suke tgk ikram walaupun el x jadi bini dia tapi dia tetap doakan el & zain kan sweet jer

    ReplyDelete
  122. huh ? nelydia tuh baw 19 tahun ? gile muda , kalah aku .

    ReplyDelete
  123. camne nak download semua ni...

    ReplyDelete
  124. camne nak download semua ni?????

    ReplyDelete
  125. asal episod 3 & 4 tak boleh tengok

    ReplyDelete
  126. asal episod 3 & 4 tak boleh tngok

    ReplyDelete
  127. asal episod 3 & 4 tak boleh tengok

    ReplyDelete
  128. macam mana nak tengok?

    ReplyDelete