Hanya Aku Cinta Kau Seorang (HACKS)


Sinopsis Hanya Aku Cinta Kau Seorang

Mengisahkan seorang wanita yang bernama MURNI yang sedang dalam kembara mencari ‘soulmate’. Murni dipaksa oleh kawan baiknya, MUKHLIS dan STACY untuk mencari teman lelaki di dalam sebuah laman sesawang ‘Meet Soulmate’. Walaupun Murni tidak mempercayai lelaki yang dikenali di dalam internet, namun kerana paksaan dia menurut.

Murni sebenarnya menyukai Mukhlis, sahabat sehidup sematinya tetapi kecewa kerana dia menyangka Mukhlis homoseksual yang sedang bercinta dengan AYIM. Dengan galakan dari Mukhlis dan Stacy, Murni akhirnya menemui seorang lelaki bernama IQWAL. Murni menyenangi Iqwal, namun satu insiden telah menyebabkan Murni tersalah anggap yang Iqwal juga seorang homoseksual.

Murni merasa sangat kecewa dan berputus asa terhadap lelaki, apatah lagi apabila dia mengetahui tentang kecurangan FELIX, suami Stacy. ZIZI, adik kepada Iqwal bersungguh-sungguk menjejaki Murni untuk menjelaskan perkara yang sebenarnya kerana dia mengetahui yang abangnya telah jatuh cinta pada Murni. Ketika inilah Ayim pula tampil dan menjelaskan pada Murni yang Mukhlis sebenarnya bukan songsang seperti yang disangkakan oleh Murni selama ini. Mukhlis amat mencintai Murni namun dia tak mahu berterus terang kerana dia takut akan kehilangan Murni.

Tonton Online:
KLIK SINI

10 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Cerita dia tk fair... Ikhwan yg patot mati... Bkn mukhlis.... Thumbs down

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. assalammualaikum,boleh tutorial cara install selepas idm luput

  ReplyDelete
 5. cite ni xley down load ke? nk tgk hari2..hehehe

  ReplyDelete
 6. admin tolong reupload.tak boleh tengok :(

  ReplyDelete
 7. kenapa tak boleh buka ? please >.<

  ReplyDelete
 8. Asl tkleh playyy???:(

  ReplyDelete

*site temporarily under maintenance. external links might not work

nrelate