*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Jodoh Astro Ria Episode 01-05

Jodoh Astro Ria Episode 01-05


Sinopsis Drama Jodoh Astro Ria Full Movie
Jodoh megisahkan seorang jejaka bujang bernama Azlan yang kacak tekad ingin mencari cinta melalui sebuah program mencari cinta dan jodoh yang diberi nama ‘Jodoh’. Azlan telah memberanikan diri dengan menyertai program tersebut demi mencapai hasrat beliau mencari jodoh yang bersesuaian dengan dirinya.
Di dalam program tersebut, Azlan dikehendaki untuk memilih seorang teman wanita daripada 10 orang peserta wanita sebagai calon jodohnya di mana mereka harus melalui proses penyingkiran setiap minggu.
Ketika berada di program tersebut, Azlan sangat terpikat dengan seorang wanita bernama Katya, akan tetapi disebabkan undian oleh para penonton dan peminat, Olly menjadi pilihan yang sesuai buat Azlan berbanding dengan Katya.
Oleh yang demikian, Azlan dipaksa oleh pihak produksi program untuk tidak menyingkirkan Olly dari program Jodoh dan ini menyebabkan kedua-dua mereka terjebak dalam situasi yang sangat lucu kerana mereka berdua tidak menyukai antara satu sama lain.
Apakah yang akan berlaku kepada mereka berdua ketika sesi program Jodoh dijalankan? Bagaimana Olly boleh menyertai program Jodoh dan apakah tujuan Olly menyertai program Jodoh?

Pengarah Jodoh : Syed Khairul Faiz
Penerbit Jodoh : KL Motion Pictures
Pelakon Jodoh : 
Dazrin Kamaludin, Scha Alyahya, Reen Hashim (peserta Pilih Kasih), Hefny (On Air) dan ramai lagi.
Trailer/Promo:

Tonton Online Jodoh Astro Ria:
Jodoh Astro Ria Episod 01 - klik sini
Jodoh Astro Ria Episod 02 - klik sini
Jodoh Astro Ria Episod 03 - klik sini
Jodoh Astro Ria Episod 04 - klik sini
Jodoh Astro Ria Episod 05 - klik sini
Jodoh Astro Ria Episod 06 - 
Jodoh Astro Ria Episod 07 - 
Jodoh Astro Ria Episod 08 - 
Jodoh Astro Ria Episod 09 -
Jodoh Astro Ria Episod 10 - 
Jodoh Astro Ria Episod 11 - 
Jodoh Astro Ria Episod 12 - 
Jodoh Astro Ria Episod 13 -  

*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

53 comments:

  1. Tak bole download admin..tolong..

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://jieazzmovie.net/mkvrmvb/jodoh-2013-malay-sdtv-episod-01-mkv-jie/

      Delete
  2. Pa tajuk lagu tema drama ni..mau tahu sangat2 please..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fatamorgana by tsyha tiar

      Delete
  3. episod 2 still progress plss publish admin

    ReplyDelete
  4. publishing in progress - tq admin

    ReplyDelete
  5. Admin, boleh minta upload cerita Suri tk? Saya tak boleh tgk via tonton.my sebab saya warga singapura. Saya dah sign up tapi video semua tk load. Boleh tak upload di ruangan Ceritamaster? Please.

    ReplyDelete
  6. sorry.terlepas pandang. dh update

    ReplyDelete
  7. citer slain citer mlayu x dew ker??

    ReplyDelete
  8. hehe dah bole...tq admin

    ReplyDelete
  9. nape xley download episode 2????

    ReplyDelete
  10. napa sangkut last episod 2....?pastu xleh download lak.... :(

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. http://jieazzmovie.net/mkvrmvb/jodoh-2013-malay-sdtv-episod-01-mkv-jie/

      Delete
  12. cite ni pompuan die mcm GRO je pn....duk pikat rapat2 pkai x senonoh...wat malu org islam je...konsep die mmg cam GRO....bodo pnye sapa yg wat cite ni....aku akn terminate astro sbb ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huk aloh! x suka x payah tgk. kecoh!

      Delete
  13. aLAMAK. SETIAP HARI APE N PUKUL BRAPE CITE NI?

    ReplyDelete
  14. Lia: the title is Fatamorgana rasenye..yg ade time break tu kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah ah. http://www.youtube.com/watch?v=d_L9gzS50HE

      Delete
  15. admin..episod 3 tanak upload lagi ke..x sabar nak tgk ni..thanks in advance!

    ReplyDelete
  16. Admin..asal tak bikin download skali??

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://jieazzmovie.net/mkvrmvb/jodoh-2013-malay-sdtv-episod-01-mkv-jie/

      Delete
  17. kenapa x blh download?? :(

    ReplyDelete
  18. lah macam citer kat wattpad jer.. tapi walaupun dorang ni cilok idea orang tapi best gak cite ni dah jadi real..thanks for uploading..

    ReplyDelete
  19. oh azlan.. berilah aku cincin..
    hahaha...

    ReplyDelete
  20. Ngaper saya x blh loading yer?? Frust laa... Smlm buka blh tgk... Hari ni dh x blh... Kena jadi ahli ker??

    ReplyDelete
  21. Ep 5 takde ke?? Lembab sgt --'.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena sabarlah... ingat senang ke... anon ni pun tgh tunggu epi 5 :)

      Delete
    2. biasanya admin akan upload sehari selepas..so x perlu check awal2 k..=)

      Delete
  22. Admin,episode baru upload kat sini setiap hari apa ek?

    ReplyDelete
  23. admin..
    boleh downloadkan cite ni kat youtube tak ?
    & set as private.. senang sket nak tgk..
    minta dipertimbangkan ye..
    tq..

    ReplyDelete
  24. admin, saya boleh stream takdehal good job! tp nak tanya, boleh download tak? kalau boleh cane nak download?

    ReplyDelete
  25. sape tau lagu ape n siapa nyanyi masa episod 5 tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dazrin sendiri yg nyanyi

      Delete
  26. citer ni kelakar...dan bosan tgk citer serius dan byk konflik..suka citer smple dan tak feningkan kepala..

    ReplyDelete
  27. lagu tema dia fatamorgana dari tysha tiar. gadis 19 tahun dari sarawak. cantik lagu dia. http://www.youtube.com/watch?v=d_L9gzS50HE

    ReplyDelete
  28. EPP 6 BLE KUAR?

    ReplyDelete
  29. admin..sampai bila site under maintenance ni? Nak jodoh ep 6 plz.. :-(

    ReplyDelete
  30. Admin, ep 6 please. :(

    ReplyDelete
  31. Mane episod 6? Hok aloh,smlm berebut dgn abg then xle tgok citer ni ;'( haishhh cepattt adddminnnn -,--'

    ReplyDelete
  32. episod 6 please... i'm waiting~ tq ^^

    ReplyDelete
  33. episod 6..ble nk upload ni???

    ReplyDelete
  34. Asl smue eisode bukak je cite lain kluar ??

    ReplyDelete
  35. EPISOD 6 PLEASEEE :((

    ReplyDelete
  36. Episode 6 pleaseee :(

    ReplyDelete
  37. nk tgk episode 6..xpat tgk ari tu...

    ReplyDelete
  38. EPISOD 6 PLEASE LAH PLEASE!

    ReplyDelete
  39. episode 6...aritu xddpt tgk astro kne petir... huwaaaa

    ReplyDelete
  40. lekaih la upload admin.....daripada hari isnin lepas lagi dok ngidam tak tertengoknya....

    ReplyDelete