*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Sehangat Asmara Episod 01-21

Sehangat Asmara Episod 01-21

sehangat asmara full episod movie astro mustika hd
Sinopsis Sehangat Asmara Adaptasi Novel Aisha Sofea Atro Mustika HD 
Cinta pandang pertama Kamalia Nalwa dan Zainal Arief memutikkan cinta dan berakhir dengan perkahwinan di London tanpa restu keluarga.

Kebahagiaan mereka tiba-tiba terhenti. Zainal terpaksa pulang ke tanah air dengan janji bahawa dia akan kembali lagi. Selama sembilan tahun lamanya, Zainal tidak pernah pulang sedangkan Kamilia terus menanti dengan air mata dan sengsara.

Tanpa diduga, Zainal muncul kembali. Datangnya untuk menuntut Misya, anak comel yang selama ini 'disembunyikan' oleh Kamilia. Dendam kesumat Kamilia terhadap Zainal tidak pernah padam. Anehnya, 'dendam rindunya' terhadap lelaki itu lebih kuat dan mengusik perasaannya.

Benarkah dia membenci lelaki itu? Hipokritkah Zainal ketika mengatakan bahawa hanya Kamilia yang bertakhta di hatinya?

Pelakon Sehangat Asmara
Adi Putra, Rita Rudaini, Shahrizal Jaszle, Afzan Rahman, Izreen Azminda, Nur Fureena
Pengarah Sehangat Asmara: Feroz Kader
Skrip : Aisya Sofea, Rozie Rashid, Eenaz Mokhtar
                                                                 
Sehangat Asmara Episod 01 - klik sini         Download Episod 01- klik sini
Sehangat Asmara Episod 02 - klik sini         Download Episod 02- klik sini
Sehangat Asmara Episod 03 - klik sini         Download Episod 03- klik sini
Sehangat Asmara Episod 04 - klik sini         Download Episod 04- klik sini
Sehangat Asmara Episod 05 - klik sini         Download Episod 05- klik sini
Sehangat Asmara Episod 06 - klik sini         Download Episod 06- klik sini
Sehangat Asmara Episod 07 - klik sini         Download Episod 07- klik sini
Sehangat Asmara Episod 08 - klik sini         Download Episod 08- klik sini
Sehangat Asmara Episod 09 - klik sini         Download Episod 09- klik sini
Sehangat Asmara Episod 10 - klik sini         Download Episod 10- klik sini
Sehangat Asmara Episod 11 - klik sini         Download Episod 11- klik sini
Sehangat Asmara Episod 12 - klik sini         Download Episod 12- klik sini
Sehangat Asmara Episod 13 - klik sini         Download Episod 13- klik sini
Sehangat Asmara Episod 14 - klik sini         Download Episod 14- klik sini
Sehangat Asmara Episod 15 - klik sini         Download Episod 15- klik sini
Sehangat Asmara Episod 16 - klik sini         Download Episod 16- klik sini
Sehangat Asmara Episod 17 - klik sini         Download Episod 17- klik sini
Sehangat Asmara Episod 18 - klik sini         Download Episod 18- klik sini
Sehangat Asmara Episod 19 - klik sini         Download Episod 19- klik sini
Sehangat Asmara Episod 20 - klik sini         Download Episod 20- klik sini
Sehangat Asmara Episod 21 - klik sini         Download Episod 21- klik sini
Sehangat Asmara Episod 22 -                     Download Episod 22-

*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

129 comments:

  1. nape x dapat tengok...leh tak tlg upload lagi sekali....tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. episod 20 xdpt dOwnload la.:(

      Delete
    2. Mna epsd 22..?

      Delete
    3. btl tu...semua website cari x dpt

      Delete
    4. btl tu...semua website episod 22 x kuar....kenape x kuar?

      Delete
    5. a'ah mnew episod 22 ney da bpe ary tnggu xmsok2 ney.....

      Delete
    6. Aku dgr Skrg ada operasi hak cipta dri cyber malaysia. Jadi mana2 website yg upload citer2 dri dlm dan luar negara terpaksa menghentikan operasi wat sementara waktu... Mgkin bila dh reda operasi dri cyber malaysia tu barulah kita semua boleh start download balik citer sehangat asmara ni atau mgkin kena cari alternatif lain la kot... Huhuhu...

      Delete
  2. nak download la cerita nie..please upload...TQ..

    ReplyDelete
  3. nk download citer ni..nk jdkan koleksi mcm citer adam dan hawa....pls admin

    ReplyDelete
  4. episod 4 xda ka..??

    ReplyDelete
  5. cepat la upload episod 4... :D

    ReplyDelete
  6. admin wt la link utk download sekali cm adam hawa 2..:)

    ReplyDelete
  7. tak leh dload ... ;-(

    ReplyDelete
  8. admin..linkbuck untuk episod 4 tu problem :(

    ReplyDelete
  9. Freeze kat wait for 1 second....tak boleh dload...

    ReplyDelete
  10. episode 4 not working

    ReplyDelete
  11. Apasal takleh tgk .Admin linkbucks.com ada masaalah ke?

    ReplyDelete
  12. tq sbb tlong upload...harap diteruskan.. :)

    ReplyDelete
  13. knp tak buat yg ada versi YOUTUBE TU..?

    ReplyDelete
  14. sy tak boleh nak download sebab sy tak ada IDM... sy ada YTD VIDEO DOWNLODER JE(YOUTUBE)

    ReplyDelete
  15. Episod 1 -4 x leh nak tgk....reupliod pls admin

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. admin...boleh x kalau buat yg macam adam dan hawa dulu tu...senang sikit nak download...kalau guna hotfile ni internet susah nak tarik sebab internet kat sekolah pedalaman x kuat sangat....tqvm...

    ReplyDelete
  18. guna style ni susah nak download la...please wat mcm adam & hawa hari tu..n lambat sgt nak download.. :(

    ReplyDelete
  19. ala kena bayar ke kalu nak download

    ReplyDelete
  20. tq admin membolehkan cerita ini di download.. happy sgt. mekasih

    ReplyDelete
  21. goggle perekacerita..kt sn pon leh dload..

    ReplyDelete
  22. okey saya pun dah guna website perekacerita tu..sebab yg style download nie sangat leceh & payah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. org tlg upload dh ok dh..x menghargai langsung!!!

      Delete
  23. Episod seterusnya xde ke?

    ReplyDelete
  24. EPisod baru plssss?

    ReplyDelete
  25. Episode baru?????? ;)

    ReplyDelete
  26. admin tq ea wt link download cm adam hawa 2...beshh nyee admin!!!:)

    ReplyDelete
  27. tenkiuuu admin untk link ni. sayangggg admin !!!

    ReplyDelete
  28. x reti nk dwnld mcm nie,,admin pls letk mcm setia hujung nyawa tue,,yg youtube,,tq :)

    ReplyDelete
  29. download pakai cara ni mmg senang la bro,,, aku senang2 je download episod 1-9 tak sampai 2 jam dah siap... yg penting korang pakai internet yg berkelajuan tinggi la. paling kurang pun 5mb / unifi...

    ReplyDelete
  30. nape download link ep 9 suspended?? ep 7 n 8 xde problem download..admin, please repair link ep 9 tu..mediafire mmg laju kalo compare ngn hotfile n lain2..

    ReplyDelete
  31. nape episode 6 n 9 suspended?? link download die de problem kew???

    ReplyDelete
  32. admin,ep 9 x boleh download pun?? sob3

    ReplyDelete
  33. ep 7,8 n 9 suspended...admin, please re-upload.

    ReplyDelete
  34. korang download guna ape ek?

    ReplyDelete
  35. asal sumanya suspended????

    ReplyDelete
  36. pls upload semula ep 6,7,8,9 tak dapat download... secepatnya ye..

    ReplyDelete
  37. can't download ep 6-9......tolong upload semula....thank u

    ReplyDelete
  38. assalamualaikum admin
    Bila episode 10 nak update..
    Please...
    Terima Kasih

    ReplyDelete
  39. ep 10, 11, 12.. tk bleh dwnload dr youtube ke??

    ReplyDelete
  40. kenapa episod sehangat asrama yang ke -13 tu kuar cite dr TV3 lak?/ huhu, admin silap upload ke? huhuhu

    ReplyDelete
  41. admin asal eps 13 laen mcm je hahha... kat dailymotion pown xkuo lgi hahaha....

    ReplyDelete
  42. episod 13 salah upload... tolong admin... tq :)

    ReplyDelete
  43. Yer la... salah upload la episod 13 tu... ingatkan sy tersalah tekan..

    ReplyDelete
  44. ADMIN PLS BETULKAN BALIK SALAH VIDEO INDON KE? EP 13

    ReplyDelete
  45. episod 13 keluar citer afiq muiz.. hehe..

    ReplyDelete
  46. ep 13 sal cite dalam sujud mu lak ni...slumber salah

    ReplyDelete
  47. Admin. Salah upload criter la. Asal episode 13 sehangat asmara keluar dalam setiap sujudnya episode 12?!!. Alamak! Aku kene PRRREEEKKK la! Tukar pls!!

    ReplyDelete
  48. mne episod 13 nyer weh???????

    ReplyDelete
  49. haha sory silap link la plak tadi.. dah repair dah :)

    ReplyDelete
  50. admin,,lau buat mediafire cam adamhawa dlu kn snang..intnet slow nk dwload pkai hotfile.. :(

    ReplyDelete
  51. terima kasih admin sbb upload sepantas mungkin.

    ReplyDelete
  52. admin download 2 wt la kt mediafire..ag senang..ap2 pun tq admin..:)

    ReplyDelete
  53. mnanti epsd 16...

    ReplyDelete
  54. xkn smpai episod 15 jaaa ............... please admin tlg upload ....................

    ReplyDelete
  55. admin, home baru cantik.. hehe.

    ReplyDelete
  56. xdpt download la...

    ReplyDelete
  57. good drama tak sabar nak tunggu ending actor & actress also i liked

    ReplyDelete
  58. nape xleh lpas linkbuck??? asyik kua gif jek..huhuhu..

    ReplyDelete
  59. terima kasih banyak2 kepada admin yang sudi upload cerita ni, biasanya saye mendownload cerita ni pagi2 mcm ni laaa, btw, admin selalu upload cter ni jam brape slps ditayangkan di kaca tv?????

    ReplyDelete
  60. cerita ni memang dari isnin sampai rabu je eh?

    ReplyDelete
  61. tak sabar nk tgk eps 19..admin...cpt sikit erkk...iuv u..=)

    ReplyDelete
  62. tipu r asal dia xikut citer novel klu ikut lg layan..bkn dorg ptt kt uk ke kenapa aussie?xcukup bajet ke..sob3 citer nie layan sebak plak..

    ReplyDelete
  63. linkbucks episode 11 - 19 punya lama suruh tunggu maintenance. 5minit katanya, xberkesudahan pun. mgapakah?

    ReplyDelete
  64. nape episod 20 xleh download??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tul 2..episod 20 xdpt download..why??

      Delete
    2. Dah double check. ok je. link hidup lagi

      Delete
  65. Admin: please..knapa episod 20 xdpt download mcm episod2 lain??tiba2 je xblh ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh download... mmg dy kuar page lain.. tp tekan je link yg ade kt tgh2..link yg ade kt situ

      Delete
  66. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  67. xley download epd 20..

    ReplyDelete
  68. Episode 20 tak blh download..pls help admin

    ReplyDelete
  69. admin,epi 20 ad problem nak download..please repair link die..:(

    ReplyDelete
  70. Sehangat asmara episode 22 pls upload...

    ReplyDelete
  71. pls upload episod 20 lagi

    ReplyDelete
  72. seriously x leh tido dh ni sbb nk tgk eps 22

    ReplyDelete
  73. tunggu episod 22 and 23 pls tolong upload tak sabar nak tengok hehe

    ReplyDelete
  74. apsal xde lg eps 22???

    ReplyDelete
  75. Cepat la upload eps 22... lambat bebenor nak menunggunyee

    ReplyDelete
  76. episod 22... pls..pls.. umah xde astro... :(

    ReplyDelete
  77. episod 22... pls...plsss... umah xde astro... :(

    ReplyDelete
  78. admin.. nape xleh download ep 14-21? please repair.. huhuhu

    ReplyDelete
  79. mne episod 22??? nak episod 22...plizzzz

    ReplyDelete
  80. Npe xde lg epsod 22.. Lmbt nye..... Plss uplod cpt admin

    ReplyDelete
  81. Mane ep 22? Lambat beno la admin ni.. gue udah capek nuguin...

    ReplyDelete
  82. Ep 22 mana ni?!!!!!!

    ReplyDelete
  83. mne epsod 22 daa.....

    ReplyDelete
  84. Admin..pls upload episod 22..dh meroyan tggu nk tgk dr london niiii

    ReplyDelete
  85. Dah hari rabu ni.. epi 22 n 23 blom klua2?.... lambar betol ah... pls upload cepat admin!

    ReplyDelete
  86. mana uda episod 22 terbaru ni

    ReplyDelete
  87. Admin cpt sikit masuk ep 22 dan 23... nk tgk dari newyork ni...

    ReplyDelete
  88. Next episode pls..thank u.=)

    ReplyDelete
  89. Mana episod baru...xsbr nk tgk...rmh xde astro huu

    ReplyDelete
  90. episod 22 kok gak adda ya,,,saya udah buka cerita master 3x hari ini gak adda lagi,,,:'(

    ReplyDelete
  91. dear admin, kenapa still under maintenance lagi?? 2 hari dah tunggu.. sob3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. da lme tunggu.. huhuhu... :(

      Delete
  92. admin please upload 22,23....

    ReplyDelete
  93. admin please upload eps 22 n 23

    ReplyDelete
  94. Aiyoooo kenapa tak upload lagi? :(

    ReplyDelete
  95. Aku ada dgr skrg ni ada operasi dari cyber malaysia. Jadi mana2 web yg upload citer kena down operation utk sementara waktu... Huhu.. Susahlah kalau mcm ni aku nk download citer ni....

    ReplyDelete
  96. mana episod lain??

    ReplyDelete
  97. admin,asal xupload dah skrg???ke dah xnak kongsi!

    ReplyDelete
  98. why so long under maintenance? :(

    ReplyDelete
  99. latest episode x de ke admin??

    ReplyDelete
  100. korang ley try view at this website..
    ezany-kun.com
    ada episod 22-24...


    http://ezany-kun.com/?s=sehangat+asmara

    layan... =)

    ReplyDelete