Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 01-10



Sinopsis Fear Factor Malaysia 2012 / Fear Factor Selebriti Malaysia
Fear Factor Selebriti Malaysia melibatkan 30 selebriti yang membentuk 15 pasukan secara berpasangan. Rancangan 13 episod ini akan memaparkan dua cabaran yang mereka harus lalu setiap episod. Kesemua peserta dkehendaki melakukan cabaran yang diberi. Sekiranya perasaan takut atau gagal menguasai diri, peserta tersebut akan disingkirkan! Siapakah selebriti Malaysia yang akan berjaya dalam kesemua cabaran ini? Semuanya dalam Fear Factor Selebriti Malaysia!

Aaron Aziz terus melebarkan sayapnya apabila diberi kepercayaan untuk mengendalikan program terbaru yang diberi nafas baru dan bakal mendapat sambutan hebat oleh para penonton iaitu Fear Factor Selebriti Malaysia yang memilih Cape Town, Afrika Selatan sebagai destinasi utama.

Umum mengetahui program ini diadaptasikan daripada format program yang cukup popular di Amerika Syarikat di mana para peserta bakal diuji daya ketahanan mental dan fizikal peserta di dalam setiap cabaran yang dilalui mengikut kesesuaian budaya masayarakat Malaysia.

Mampukah 15 kumpulan yang terdiri daripada selebriti pilihan Malaysia menempuhi pelbagai cabaran dan rintangan yang bakal dilalui nanti? Jangan lupa untuk menyaksikan penampilan khas Aaron Aziz sebagai hos utama Fear Factor Selebriti Malaysia.


Peserta Fear Factor Selebriti Malaysia
Dr Faiz & Jehan Miskin
Farish Aziz & Akim AF7
Celina Khor & Arthur Tan
Atu Zero & Azri AF9
Ajak Shiro & Elfira Roy
Alif Hadi & Gambit Saifullah
Alam Wakaka & Arja Lee
Zoey Rahman & Dafi
Iz OIAM & Zawen
Johan Ashaari & Kaka Ashraff
Roslan Shah & Azam Pitt
Dazrin & Hairul Azreen
Didie Alias & Norisham Ismail
Hafizul On Air & Hefny On Air


Fear Factor Selebriti Malaysia Promo/Trailer


Tonton Online:
Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 01 - klik sini
Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 02 - klik sini
Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 03 - klik sini
Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 04 - klik sini
Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 05 - klik sini
Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 06 - klik sini
Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 07 - klik sini
Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 08 - klik sini
Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 09 - klik sini
Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 10 - klik sini
Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 11 - on air 16 mac
Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 12 - on air 23 mac

57 comments:

  1. knapa ada linkbucks page tu..lpstu mcmtuuu je.. mcmmana nak tgk..

    ReplyDelete
  2. lepas linbucks tu click je skip AD..

    ReplyDelete
  3. mlm ni upload tak episod 3 fear factor ni? :)

    ReplyDelete
  4. Cptlah...xsbr nk tgok nie kn

    ReplyDelete
  5. thank sbb upload citer nie :p

    ReplyDelete
  6. npew x blh download episod 1 n 3?

    ReplyDelete
  7. Episod 2 da kena block.. Upload balik k admin :))

    ReplyDelete
  8. bila nk download ep 4?

    ReplyDelete
  9. ep 4 tak bole nak tgk kenapa??

    ReplyDelete
  10. TQ pada awak yg bermurah hati berkongsi/mengupload...may Allah bless U forever....

    ReplyDelete
  11. ep 5 mana ek?x sabar nak tengok fear factor ni...pleasee upload:D

    ReplyDelete
  12. nape tak boleh tgk ep4-5?video pun tak boleh play

    ReplyDelete
  13. ep 6 sampai kt min 23:54 dh stuck.. tolooong.. huhuhu

    ReplyDelete
  14. episod 6,, cabarab ke-2 ada ketam je memanjang,, hahaha

    ReplyDelete
  15. Ep 6 cabaran 2 tak boleh tgk stuckkk

    ReplyDelete
  16. y always problem????da la slow...

    ReplyDelete
  17. ok, dh up link baru untuk episod 6

    ReplyDelete
  18. terima kasihhh adminnn ^_^

    ReplyDelete
  19. tq admin.... tak sabar nak tunggu episod 7 plak

    ReplyDelete
  20. kenapa dailymotion kat sini x boleh gune donlod gune keepvid aek??
    sebelum ni boleh je...

    ReplyDelete
  21. perhh... besar punyaaa

    ReplyDelete
  22. kalau tak ada flash tak boleh download ke ?

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. yeah...tq admin...

    ReplyDelete
  25. cmne nk download sume nie?

    ReplyDelete
  26. sesubuh dah nmpak ada...yeah!!! Tq Admin...

    ReplyDelete
  27. admin saya syg admin... ;)

    ReplyDelete
  28. upload guna speedyjoe player pls. bia laju sikit buffering

    ReplyDelete
  29. asal 10 x upload agi?? lamanya

    ReplyDelete
  30. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  31. npe lmbt upload?

    ReplyDelete
  32. alaa...ep 10 mna :(

    ReplyDelete
  33. minggu ni xdak FF... minggu depan EP 10

    ReplyDelete
  34. Mqne episod 10?penat menunggu:-(

    ReplyDelete
  35. kan admin dah taip atas tu on air pun 9mac.. so, lpstu la ya smua..tungguuuu

    ReplyDelete
  36. dah 9mac..epsd 10 mana..penat la menunggu..

    ReplyDelete
  37. Ai x menyabarnye la kn, klu nk cpt g la cri kt web lain, klu de la

    ReplyDelete
  38. ep 10 please admin...

    ReplyDelete
  39. asal ep 10 x upload lgi ? kata 9mAC karang ni dah 10 da ?

    ReplyDelete
  40. dah ada ep 10 :)

    ReplyDelete
  41. xley download ye..

    ReplyDelete
  42. pasal ep 10 tu video org nyanyi bukannya ff

    ReplyDelete
  43. bodo punye blog

    ReplyDelete

*site temporarily under maintenance. external links might not work

nrelate