Aku Ada Kau Ada Full Movie


Filem ini mengisahkan dua musuh ketat iaitu Tina lakonan Yana Samsudin & Nordin lakonan Shaheizy Sam yang sering bergaduh antara satu sama lain. Mereka sering bertembung dalam persembahan muzikal. Dalam tidak sedar, cinta hadir antara mereka berdua.

Tonton Online:
KLIK SINI

19 comments:

  1. install youtube downloader atau real player then download them

    ReplyDelete
  2. macam mano den nak download ni??!! tak jadi2 pon.....

    ReplyDelete
  3. Cm ne nk download ni??adoi..

    ReplyDelete
  4. klik sini then kuar adfly pas uw tkn skip 'ad' pas uw tgok ar on9 or download gne realplayer

    ReplyDelete
  5. tak bole donlod p0n..
    die kuar bugsssssss je..
    ke sy yg tak reti tgk? :D

    ReplyDelete
  6. gambar diye tk ok sngt lahh....tpi best citer

    ReplyDelete
  7. guna internet download manager, msti bole download pya..

    ReplyDelete
  8. nak comment sikit jew...tak faham sangat motif citer ni sebenar nya...tapi ok lar kalu just nak tgk suka2..sorry to say lew yew....

    ReplyDelete
  9. camna NAK DOWNLOAD NIE ...!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. x fahamlah .....!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. x bley nnton laa .

    ReplyDelete
  12. camne nak download ..
    !!

    ReplyDelete
  13. x phm lh mw download ni movie??

    ReplyDelete

*site temporarily under maintenance. external links might not work

nrelate