3 Temu Janji Full Movie


Sinopsis 3 Temujanji:- Mengisahkan seorang wanita bernama Reanna yang tidak mempercayai lelaki dan cinta dalam hidupnya. Prinsip Reanna mudah, cinta hanya membawa sengsara dan semua lelaki sama saja tak guna. Hal ini menyebabkan Reanna menetapkan setiap hubungannya dengan lelaki tidak akan lebih dari tiga temujanji sahaja. Selepas tiga temujanji, mereka akan berpisah dan tidak akan berhubungan lagi. Dengan cara ini Reanna percaya yang dia akan dapat menikmati keseronokan bercinta tanpa perlu sengsara.
Segala-galanya berubah apabila muncul Mikhail, seorang lelaki yang sangat teruja dengan perkahwinan ke dalam hidup Reanna. Mikhail yang kecewa ditinggalkan kekasihnya, Adira, memilih untuk bersama Reanna untuk tiga temujanji. Sikap Mikhail yang jauh berbeza dari lelaki lain, temujanji-temujanji yang lain dari yang lain serta hadiah istimewa yang diterimanya setiap kali bertemujanji menyebabkan Reanna gagal menahan hatinya lalu jatuh cinta.
Sayangnya selepas temujanji mereka yang terakhir, Reanna gagal merendahkan egonya lalu mereka berpisah membawa haluan masing-masing seperti yang dijanjikan semasa awal perkenalan. Reanna mula belajar merasa perit berpisah selepas jatuh cinta. Akhirnya Reanna sedar kebodohannya lalu mengejar Mikhail. Malangnya semuanya telah terlambat. Adira telah kembali kepada Mikhail dan mereka telah pun mengikat tali pertunangan.
Tajuk Filem:
3 Temujanji
Pengarah: Hashim Rejab
Penerbit: Metrowealth Movies Production Sdn. Bhd.
Dipawagam: 05 April 2012
Pelakon 3 Temujanji:
Yana Samsudin
Pierre Andre
Diana Amir
Kamal Adli
Wawa Zainal
Farid Kamil
Zul Handyblack
Esma Daniel

Tonton Online:
KLIK SINI

23 comments:

  1. ????? cerita tak ori....

    ReplyDelete
  2. Quality gambar teruk..

    ReplyDelete
  3. ya lh...ciplak punyo...100% dislike....

    ReplyDelete
  4. macam haram aja gmbrnye, len kali xpyh uploadla quality gmbr cmnie.

    ReplyDelete
  5. hram btol gmbar mcm tu spe nk tgk

    ReplyDelete
  6. admin dah tolong upload bagi korang tengok dah kira ok la tuu. dah taw cerewet nak good quality pegi la tengok wayang kee beli cd original kee. ni x., dah kedekut banyak komen plak.. xreti bersyukur

    ReplyDelete
  7. nate apo niii....masuk cito,,,.

    ReplyDelete
  8. Quality tak bagus takpe..
    Paling tidak faham jalan ceritanya.
    Tu yang paling penting sebenarnya..
    I nonton sampai menitis airmata..
    Sweet dan comel sekali..

    ReplyDelete
  9. dah kena block.

    ReplyDelete
  10. ala xle tgk da~ cedey r

    ReplyDelete
  11. Admin. Kalau Dah Boleh Tengok, Pls Comment Sini. Thanks

    ReplyDelete
  12. boleh tp kt pggung...

    ReplyDelete
  13. ok.admin dah update link baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xbole bukak pun..pls la sy nk tgk:(

      Delete
  14. Thanks Very Much Admin!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  15. admin kenapa masih x boleh tengok??
    tolong update link please.

    ReplyDelete
  16. admin x leh tgk ler baru nk tgk nih dieorg kte best sgt minta jasa baik admin tlg update yer..thanks admin

    ReplyDelete
  17. admin plsssssssssssss update new link..

    ReplyDelete
  18. dah kena remove la admin. pls update new link

    ReplyDelete
  19. nak tgk gak admin...gambar xcantik pun xpe...

    ReplyDelete
  20. saye nk tgk..pls

    ReplyDelete
  21. asal tak boleh tengok ni? asal remove?

    ReplyDelete

*site temporarily under maintenance. external links might not work

nrelate