*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Gemersik Kalbu Drama TV3 Episod 01-24

Gemersik Kalbu Drama TV3 Episod 01-24


Tonton Online Drama Gemersik Kalbu Episod 01-24(episod akhir)
Semenjak kecil, Raihana Hj. Zaini telah dibesarkan oleh Tok Mak dan Tok Abah di kampung walaupun dia mempunyai ayah dan ibu kandung yang masih sihat walafiat. Raihana tidak tahu kenapa ayah dan ibunya menghantarnya ke kampung sedangkan abangnya, Nazrul serta adik-adiknya, Zulhelmi dan Adida dibesarkan oleh mereka. Ini menyebabkan terdapatnya jurang yang besar di antara Raihana dengan keluarga kandungnya terutama dengan ibunya.

Ketika Cikgu Wan Mohamad Arifin bertemu dengan pengetua Zuraini dan Wan Ismayuzi galak mengusik Raihana. Malah, sebagai penulis novel, Raihana sempat mendapat ilham daripada nama Wan Mohamad Arifin. Petang itu, ketika berada di gerai Kak Miah, Umi singgah membeli pisang goreng dengan jumlah yang banyak. Pada masa yang sama, Wan Mohamad Arifin ada bersama dan Umi memperkenalkan Wan Mohamad Arifin sebagai anaknya. Raihana terkejut.

Raihana terkejut apabila mendapati mejanya sudah berlapik dengan alas biru dan duduk berhadapan dengan Wan Mohamad Ariffin yang lebih senang dipanggil Wan sahaja. Raihana cuba mengagak apa yang tersirat di hati dan fikiran Wan. Setiap hari yang dilaluinya begitu bahagia dan masa berlalu bagaikan terlalu cepat. Raihana berharap dapat memiliki cinta Wan.

Pelakon Gemersik Kalbu:
Aqasha, Ayu Raudah, Fazreen Rafi, Anzalna, Dian P.Ramlee, Rahim Jalani dan Khatijah Tan.


Tonton Online:
Gemersik Kalbu Episod 1 - KLIK SINI     
Gemersik Kalbu Episod 2 - KLIK SINI 
Gemersik Kalbu Episod 3 - KLIK SINI  
Gemersik Kalbu Episod 4 - KLIK SINI    
Gemersik Kalbu Episod 5 - KLIK SINI  
Gemersik Kalbu Episod 6 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 7 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 8 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 9 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 10 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 11 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 12 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 13 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 14 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 15 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 16 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 17 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 18 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 19 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 20 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 21 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 22 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 23 - KLIK SINI
Gemersik Kalbu Episod 24 - KLIK SINI

*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

28 comments:

  1. Bolih tak muat turun cerekarama ' Berdosakah Aku'

    ReplyDelete
  2. cite gemersik kalbu nie mcm lambatlah nk loading..nape ek?episod 1 ok..tp yg ke 2 n lepas2 tue mcm lambat jea...nk wat cmne ek boleh tgok laju,hehe..

    ReplyDelete
  3. bile nak upload episode 9..xsabarlah nak tgok..thank cerita master

    ReplyDelete
  4. episod 6 n 7 nape x blh buka ye...?

    ReplyDelete
  5. yelah...germisik rindu ni lambat bebenor lah.....

    ReplyDelete
  6. Terima kaseh ceritamaster.com! Dapat saya tgk latest episod Gemersik Kalbu nih. Almaklom.. Siaran pukul 7mlm... Waktu nak magrib tuh... ;)

    ReplyDelete
  7. CITE NIE SWEET SANGAT......ESPECIALLY BILA PART SUFIAN DGN RAIHANNA. TAK SABAR NK TGK SAMPAI FINAL EPISOD.

    ReplyDelete
  8. Fav sgt dgn karakter sufian.. Noti.. Ceritamaster, bila nak upload epsod 18?

    ReplyDelete
  9. Lagi menunggu epi 19 utk gemersik di kalbu bila nak upload...thks ceritamaster..:)

    ReplyDelete
  10. pls pls pls episod 20...segere segere segere

    ReplyDelete
  11. ye btl2.. upload segera episode 20 n smp terakhir.. saya da tersangkut sgt dgn cerita nie.. esp pelakon sufian n raihaina.. drg sweet lah... :)

    ReplyDelete
  12. Bila nak upload episode 20 dah tak sabar :):)..Pls pls upload...tengak exciting part sekarang

    ReplyDelete
  13. sape2 yg da bce novel ni kasi tau lah... anna can accept sufian tak? klau tak i da taknak ngok lagi lah... tak sanggup!!!

    ReplyDelete
  14. Ceepaatt lah upload episod seterusnye :) tak sabar ni!!! Hehehe.. Thank u!;)

    ReplyDelete
  15. ape la korang nie x nyempat2..episod 20 on air malam nie kul 7 kot.
    kalau x sabar pergi tunggu depan tv3 k. :-)

    ReplyDelete
  16. i dah baca novel... of course sufian & ana together.

    ReplyDelete
  17. Hi ceritamaster...bila nak upload episod 21 tak sabar lah lagi pun kat sini tak dpt nak tgk kat tv...channel tak dpt..:((

    ReplyDelete
  18. update pls...episod 22. Come on lah!

    ReplyDelete
  19. Thanks for uploading till 22. Very contented.Hope to see 23 soon..Part ni yang important...Kemuncak...

    ReplyDelete
  20. Hi ceritamaster:) saya tak boleh view episod 22:( olong check.... Saya nak tngk sngt2!!! :"(

    ReplyDelete
  21. Bila uploading episod 23. I miss it juz now. Upload fast pls. Hehe. Thanks alot

    ReplyDelete
  22. adess asal x leh tengok episod 22 plz tolong chech balik ngan 22,23 pun x leh tengok semua plzz nak sangat tengok sampai habis cerita nie...

    ReplyDelete
  23. Knape da tak boleh tengok lagi lepas epi 4. Cerita best tapi tak dap at tengok... Help pls....

    ReplyDelete
  24. CeriTa ni dah Kene block. Bole re upload ?

    ReplyDelete
  25. dah kena block lah. admin boleh tolong reupload tak?

    ReplyDelete
  26. admin tlg lah reupload drama ni... tlg 1000x

    ReplyDelete
  27. asl x boley download ek??

    ReplyDelete