*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Filem Kahwin 5 Full Movie

Filem Kahwin 5 Full Movie


Sinopsis Filem Kahwin 5 Miang Lawan Pailang :
Dr. K, seorang jutawan MLM yang terkenal dengan gelaran playboy tua dan sifat mata keranjangnya masih ingin merasa hidup sebagai seorang bujang. Beliau hidup aman dan bahagia bersama empat orang isterinya yang dinikahinya berdasarkan kekuatan agama, kecantikan, kekayaan dan keturunannya. Kehidupannya yang indah seakan cerita dongeng dan menjadi idaman kaum lelaki, dilengkapkan lagi dengan kejayaannya dalam perniagaan mangkuk plastik produk MLM keluaran syarikatnya.
Pemergian Dr. K ke cawangannya di Johor Bahru disambut sebagai satu peluang positif, bertukar menjadi kemelut hitam yang bakal memporak perandakan hidupnya dan menjadi mimpi ngeri. Terjebak dalam perangkap Pembantu Peribadinya, Fara, Dr.K seakan tidak mempunyai jalan keluar apabila dipaksa menikahi Fara oleh abangnya Cico.
Berjayakah Dr. K untuk berkahwin lima? Saksikan kesudahan kisah komedi, yang membuatkan anda tidak kering gusi yang muncul pada penghujung 2012.
Pelakon Filem Kahwin 5 Miang Lawan Pailang :
Usop Wilcha / Shy8,Dian P. Ramlee,Adrea Abdullah,Norish Karman,Fizz Fairuz,Shoffi Jikan,Anzalna,Jalil Hamid,Zain Hamid,Roslan Bin Saleh,Dato' Chef Hj Ismail Ahmad,Roslan Lam Abdullah,Adam Faiz
Pengarah Filem Kahwin 5 Miang Lawan Pailang :
Nizam Zakaria

Trailer Filem Kahwin 5 Miang Lawan Pailang :


Tonton Online Filem Kahwin 5 Miang Lawan Pailang:
dailymotion : sini  vimeo: sini
download : klik sini

*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

11 comments:

  1. primadona kat astro prima admin xmasukkan sekali ker???

    ReplyDelete
  2. admin,betul ke bohong x dak ka?

    ReplyDelete
  3. admin elak-elak yang kt astro warna 2 xde kew...??

    ReplyDelete
  4. I like Malaysia Malay movie.... Best giler! If I'm gg Malaysia where the best place to go...?

    ReplyDelete
  5. perh.. cm gampang nk duit. siap g dua site tp file xde..

    ReplyDelete
  6. Pukimak file xde! Buang masa aku masuk website sial ni!

    ReplyDelete
  7. ok je..dpt je tgk..

    ReplyDelete
  8. ala senang je nak tengok, tekan skip kat penjuru atas kanan, lpas tu tkan dkat close ads, dpatla tngok movie tuu, apala korang ni

    ReplyDelete