*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Drama Ariana Mikhail Episod 01-16 (Akhir)

Drama Ariana Mikhail Episod 01-16 (Akhir)


Tonton Online Drama TV3 Ariana Mikhail Episod 1-16
Sinopsis Ariana Mikhail

Drama Ariana Mikhail bermula di Paris,France dimana Mikhail telah tamat pengajiannya di Universiti Kingston,London pergi bercuti ke Paris dengan sahabat karibnya Jamil yang merupakan senior Mikhail di universiti,hubungan mereka rapat seperti abang dan adik.

Dalam percutian itu,Mikhail berniat hendak mencari teman wanita Peranchis kononnya. Tetapi adalah disebaliknya telah bertemu dengan Ariana juga singgah bercuti ke Paris dariAmerika Syarikat sebelum pulang ke Malaysia. Ariana yang lulusan hiasan dalaman bercuti bersendirian kerana ingin mencari pengalaman dengan dunia hiasan di Eropah.

Dalam pertemuan itu berlaku disebuah cafe di bandar Paris, Apabila Ariana membantu Mikhail daripada di marahi yang cuba mengorat wanita Peranchis dengan mengaku Mikhail teman lelakinya. disebabkan Mikhail tidak memahami bahasa ’Peranchis’. Mikhail marah dengan tindakan Ariana yang melepaskan peluangnya tetapi Ariana menjelaskan pada Jamil yang kebetulan ke tandas akan perbuatan Mikhail mengusik wanita peranchis yang telah mempunyai teman lelaki itu salah.

Lainlah kalau wanita itu yang berminat dengan Mikhail. Sikap Mikhail yang tidak berterima kasih serta berlagak dan sombong membuat Ariana tidak berminat untuk berkawan walaupun dia tahu mereka sebangsa.

Saksikan Ariana Mikhail mulai 16 Januari 2012 pada setiap hari Isnin dan Selasa pada jam 8.30mlm dgn barisan pelakon yang mantap seperti Nora Danish dan Hussein Ruffedge.


Tonton Online 
Ariana Mikhail Episod 1- KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 2 - KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 3 - KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 4 - KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 5 - KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 6 - KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 7 - KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 8 - KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 9 - KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 10 -KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 11- KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 12- KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 13- KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 14- KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 15- KLIK SINI
Ariana Mikhail Episod 16- KLIK SINI



*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

10 comments:

  1. SAYA tak sabah ni nak tgu episod seterusnye ! =) ceritamaster cepat lah upload kan =) thank u !!!

    ReplyDelete
  2. saya pun sme jgk tringt nk tgk ep yg strusnya...sbb x tlpas peluang tgk tv......huhuhuhuhuhu...ep 11 & 12 plz

    ReplyDelete
  3. Kenapa Tak upload lagi Ni? Ramai yg menunggu episod 11 & 12..

    ReplyDelete
  4. mana episode 11 & 12?

    ReplyDelete
  5. kalau upload tu biar lah sempurna jgn tinggal kan separuh jln, 12............

    ReplyDelete
  6. Love this drama! Brilliant!

    ReplyDelete
  7. boleh x buat ament sikit kat AM episode 11 tu kenapa bila download kuar episode 12 plak .. then episode 12 pun sama jugak kuar episode 12 jugak. maknanya yang episode 11 ni missing la yer

    ReplyDelete
  8. Episode 11 missing! :'(

    ReplyDelete