*site temporarily under maintenance. external links might not work
Home » » Aku Terima Nikahnya Full Movie

Aku Terima Nikahnya Full Movie




Sinopsis Filem Aku Terima Nikahnya

Mengisahkan Johan (Adi Putra) menikahi Arlisa (Nora Danish) dan mereka hidup bahagia. Namun kebahagiaan mereka terhenti apabila Johan terlibat dalam kemalangan dan hilang ingatan termasuk melupai siapa Arlisa di hatinya. Bagaimanapun, Johan mula rapat dengan Suriya, teman baik kepada Arlisa. Apakah kesudahannya?

Pelakon Filem Aku Terima Nikahnya

Adi Putra, Nora Danish,Mon Ryanti, Alex Yanz, Kamal Faridz dan Azrel

Tonton Online:
tonton online : klik sini



*site temporarily under maintenance. external links might not work


Cara tonton movie di cerita master

31 comments:

  1. biler bole tngk cite niey pat sini?nak tngk sngt..pls upload admin..thx:)

    ReplyDelete
  2. bila nak upload ni? .. x sbar dah nak tgk .. T_T

    ReplyDelete
  3. kalau dah upload, tolong bagitahu saya ok... melalui semail saya : riezal5323@gmail.com

    ReplyDelete
  4. plz upload .. thank you very nice

    ReplyDelete
  5. lama nya tnggu citer nie,agak2 ble bleh msk link?

    ReplyDelete
  6. kempunan nak tengok ni :(

    ReplyDelete
  7. bila nk ada link ni?? =((

    ReplyDelete
  8. citer ni macm tergantung la..abestu suriya macamana salah faham dia dengan Arlisa?

    ReplyDelete
  9. dlm cerita nora darnish abit annoying uh...tapi ok la sbb pandai dia menjiwai watak..abit slow movie

    ReplyDelete
  10. bodo nyo laaaa cito niii.....mcm mn bleh x ingt pkara yg baru,,ingt pulok yg lamo...bodo cito!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. Thanks Sharing :) happy ending.

    ReplyDelete
  12. pelu dwnload ke?nak tgk on9 die ade klua yg no handphone tu

    ReplyDelete
  13. cmna nk upload ???
    nk upload kne amek dkt mne ???

    ReplyDelete
  14. Video dah kene removed:(

    ReplyDelete
  15. bile nak upload nyee

    ReplyDelete
  16. Ngak boleh ditonton si...

    ReplyDelete
  17. Admin, macam mana nak download cerita ni ? Susah je nak download. Macam adam hawa senang je. :(

    ReplyDelete
  18. aq nk tgk jga citer ni,tp x thu mcm mna nk download,kena byar x?

    ReplyDelete
  19. tonton english movie online di http://movieazz.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. ssh tul nak dlod filem..dh byk kali try tp xjd gak...

    ReplyDelete
  21. apa kes. semua xley nk tengok pown..

    ReplyDelete
  22. takat ,2,3 movie je, xpayah nk post link kat snie la..

    ReplyDelete
  23. Cerita yg teramat lembap... Tak appreciate langsong

    ReplyDelete
  24. Cerita paling bosan! Huhh, biasa jerr

    ReplyDelete
  25. BErbual melayu betul betul lah. Korang punya short form ALIEN aje paham.

    ReplyDelete
  26. This is the link guys. Enjoy. I upload it.

    http://thepiratebay.se/torrent/7786886/Aku_Terima_Nikahnya

    Stupid MAlaysian punya msg language.. tak faham langsung korang berbual.. aq, X,Xpaya, TP, thu.. (what the fuck..)

    ReplyDelete
  27. At first, I don't know 'dlod' means what, rupanya download~LMAO!

    ReplyDelete
  28. tak payah berabis larh ye...

    ReplyDelete